Kedves abortuszt nem ellenzők! Miért nem értitek meg, hogy aki ellenzi az nem ellenzi akkor ha a magzat beteg vagy önhibádon kívül történik?
Szinte minden abortuszos kérdésben feljönnek azok a hozzászólók akik olvasni nem olvasnak, csak írnak habzó szájjal.
Én nem vagyok az abortusz mellett, nem tiltanám, de nem vagyok mellette. Viszont azokat nem ítélem el akik gyógyszer mellett estek teherbe, esetleg a gumin egy apró luk volt amit nem vettek észre, vagy a magzat beteg volt, illetve akik nemi erőszak áldozatai. Ott maximálisan megértem, hogy az ilyen nő megy abortuszra. És még sokan mások is így gondolkodnak akik ellenzik.
Miért nem értitek meg, hogy azokkal van a baj akik b.sznak védekezni, felelőtlenek és ezért kerülnek ebbe a szituációba?
Szerintem te nem tudsz olvasni, mert mindig azt mondtam hogy eddig nem akartam gyereket, és most sem akarok és úgy terveztem az életem hogy nem is akarok. Értelemszerűen akkor ezt sem akarom. Ahhoz hogy ezt tudjam nem kell gyereket szülnöm, csak angolul tudnom és elolvasnom az ilyen történeteket és beszélgetnem angolul ilyen emberekkel... Hidd el sokan vannak,tudom illúzióromboló de el kell fogadnod...
Szerintem smemi jogod beszólogatni másoknak, akik nem úgy gondolkoznak mint te.
Na,en meg errol beszeltem.
Meg lehet nezni h akik ellenezzuk az abortuszt h lelettunk pontozva.Ti meg azt nem fogadjatok el h mi igy gondoljuk.Pedig en a valazomban senkit se bantottam.
Csak TENYT kozoltem!
Nyugtasd csak a lelkiismeretedet aki abortusz elott alsz,tok mindegy mert a tegy ugyanaz marad tovabbra is ha fejen alltok is ez nem fog valtozni.
Az abortusz GYILKOSSAG!!!!!!!!!!!!!!!
A kisfiammal mikor terhes voltam beszélgettünk ilyesmiről a párommal, ha beteg a kicsi, mit csináljunk. A 12. heti Uhig a párom azt mondta, ne tartsuk meg. Onnantól kezdve Talpika nem holmi izé volt, így ha az AFP rossz eredményt adott volna sem lett volna kérdés, marad. Mert a miénk, és ha a természet nem akarja, hogy éljen, meghal.
Egészséges.
Egy gyerek felelősség, tény, nem lehet kikapcsolni, vagy elhagyni, de ha már megfogant Él. Ugyan olyan ember, mint mi felnőttek. És nem nem csak egy sejtkupac. Ember.
Jöhet a de hát csak sejtgombóc, és társai, meg erőszak, meg lukas gumi, nem védett a tabi. Ő ott van, ÉL. Ez az én véleményem. Az én gyermekem, aki valamiért jönni akar. Ha védekezés mellett esik valaki teherbe, akkor annak oka van.
És lehet lepontozni, de az abortusz akármekkora a terhesség, akár milyen indokkal történik, akkor is GYILKOSSÁG, mert az egy fejlődő emberi lény, aki ráadásul hús a húsomból, vér a véremből.
Ez az én véleményem.
Nem az abortuszt kéne engedni, én személy szerint beszüntetném, hanem felvilágosításra fordítanék nagyobb hangsúlyt, és függetlenül vallástól, de azért egy két egyházi főméltóság levelét olvastatnám, az emberi értékekről...
És szerinted akkor jobb ha rossz élete van csak szülessen meg?
És mit szólsz valahol olvastam, talán itt hogy csináltak ilyen felmérést, hogy egyik városban nagyon tájékoztattak mindenkit a felelősségteljes védekezésről, másik városban nem csináltak semmit. És tudod mi lett az eredmény? Nem csökkent az abortusz aránya! A felvilágosítás nem hoz szeretetet olyan emberbe aki nem akar gyereket, nem hoz pénzt annak aki nem tudja eltartani.
Szerinted egy részeg vagy lázadó kamaszt hol érdekel? Szerintem ha te is átélnél valami rosszat akkor nem így gondolkdnál... Pl megerőszakolnának... Nem kell álszentnek lenni, szerintem akkor legkisebb gondod az lenne, inkább azon gondolkodnál hogy maradj életben lelkileg! De hát könnyű annak beszélni akinek minden tökéletes megy!
Már elnézést hogy nem vagyok olyan birka, hogy egy olyan emberrel legyek aki becsapott, hazudott nekem, megalázott. Ja hogy nem is én leszek az aki majd ide írogat hogy "jaj mit tegyek ver a férjem, majd megöl de én nem akarom elhagyni"? Szerinted ez bűn, hogy soha töbet nem akarok látni egy ilyen embert? Őt miért nem szapulja senki? Aki ilyen aljas dolgot tett halálra itélt egy gyereket, mert TUDTA hogy mi a véleményem erről és egyetértett velem hogy ő sem akar! És mégis ezt tette pedig egy percig sem volt kétsége hogy mit teszek ha ilyen mertörténik!
A kamaszokkal nem csúsztattam mert arról volt szó hogy snekinek nem megbocsájtható... Na mindegy. Nem tudom mi lenne ha.. Ez van. És itt most legális akkor is ha neked nem tetszik. Tudtommal szembemenni a forgalommal nem legális... Itt arról van szó, hogy valaki egy kicsit mást választ mindt a többiek, és ezért kinézik. Ez mindenhol így van, kezdve az ovtitól a felnőtt korig. Senkitől nem fogok elnézést kérni mert sosem akartam gyereket és sosem akartam szülni, és most sem akarok. Itt nincs kopmromisszum, vagy nekem jó vagy neki. És már elnézést de szerintem semmi rossz nincs abban hogy magamnak fontosabb vagyok mint egy magzat, megértem ez nálatok máshogy van, de én sosem akartam.
Azt meg senki nem mondta hogy úszunk a pénzben... De mindegy is mert nem ez az okom. Akármennyire megőrültök mindig lesznek különbözőbb emberek, és egyre többet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!