Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Kedves abortuszt nem ellenzők!...

Kedves abortuszt nem ellenzők! Miért nem értitek meg, hogy aki ellenzi az nem ellenzi akkor ha a magzat beteg vagy önhibádon kívül történik?

Figyelt kérdés

Szinte minden abortuszos kérdésben feljönnek azok a hozzászólók akik olvasni nem olvasnak, csak írnak habzó szájjal.

Én nem vagyok az abortusz mellett, nem tiltanám, de nem vagyok mellette. Viszont azokat nem ítélem el akik gyógyszer mellett estek teherbe, esetleg a gumin egy apró luk volt amit nem vettek észre, vagy a magzat beteg volt, illetve akik nemi erőszak áldozatai. Ott maximálisan megértem, hogy az ilyen nő megy abortuszra. És még sokan mások is így gondolkodnak akik ellenzik.

Miért nem értitek meg, hogy azokkal van a baj akik b.sznak védekezni, felelőtlenek és ezért kerülnek ebbe a szituációba?

2010. jan. 20. 09:37
 101/134 anonim ***** válasza:

Igazad van. Én úgy értettem hogy aki betart mindent (hajlandóságot érez átadni a helyét vagy nem csinál semmi szabály elleneset az állataival, megneveli őket, nem engedi oda stb) azzal bánjanak ők is rendesen... ) avval viselkedjenek ők is szépen. Mert valljuk be sokszor igenis fenhordják az orruk... Kicsit elfogadóbbá kell válniuk. Nem velem ha én megsértettem őket, hanem azokkal akik csak elmondják hogy nekik nem... és nem csinálnak semmi mást.

Amúgy én is imádom a macskákat, nekem házimacska perzsa keverékem van, olyan a szeme mint egy vérvörös narancs, és lapos a feje mint egy kígyónak de az orra nem nyomott xD Mindig félek hogy valaki bántja az utcán ha odamegy hozzá mert úgy játszik h harap... És pont az van amit mondasz félek mert van itt egy mérges anyuka, és az én macskám kinti-benti és hát megy arra is.. :S De remélem ha ivartalanítva lesz akkor bent tarthatom de úgy szeret kint is lenne :( Ha megyek ki akkor lesz egy mudim akit magammal viszek. Csak ez nem az állatos topic :D

2010. jan. 21. 23:43
 102/134 anonim ***** válasza:
0%

Jó érzés, hogy valaki ennyire szereti az állatokat. De előbbre helyezed őket a gyerekednél és minden embernél. Ez nem helyes. Akárhogy is azt érzed, nem az. Te nem szereted az embereket. Párod is, gondolom azért volt, mert azt "úgy kell", de nem szerethetted igazán, ha képes voltál úgy vele lenni, hogy nem egyeztetek meg a legfontosabb kérdésben: az élet továbbadásában. Erre most rámegy egy gyermek élete. Ez felelőtlenség volt.

Anyukádat is ápolod, mert mégiscsak az anyukád, de nem kedveled igazán az emberek társaságát, elvagy te magadban is. Ezért is leszel állatorvos, ott állatokkal (de nem számolsz azzal, hogy gazdikkal is) kell lenni.

Ez bizony lelki defekt. Érdemes lenne megvizsgáltatnod magad, hogy honnan ered ez a magadnakvalóságod, ez az emberkerülésed, s ha egyszer rájössz, hogy igazam van, akkor lépsz majd a gyógyulás útjára.

2010. jan. 22. 00:07
 103/134 anonim ***** válasza:
73%

Mi vaaan? Azért mert elmondtam hogy milyen színű szeme van macskámnak már jobban szeretem az állatokat??? :D Honnan veszed hogy magamnak való vagyok? Ki mondott ilyet? Beszéltél valaha velem élőben? Ki mondott itt valamit is állattal és gyerekkel kapcsolatban. Nem azért nem akarok gyereket mert van egy macskám és lesz egy kutyám! :O Ha valaki állatorvos lesz az magának való és nem szereti az embereket? Honnan a francból veszed ezt? Én csakis az olyan embereket nem szeretem akik felsőbbrendűnek gondolják magukat az állatoknál vagy a nálam mert nem vagyok olyan mint ők. De azért szerencsére nem mindenki ilyen.

Azt az egyet viszont tudhatod, hogy engem nem érdekel hogy "azt úgy kell" hiszen akkor gyerekem is lenne, mert az az élet rendje! Azt is mondtam hogy a párkapcsolat az egyik legfontsabb dolog az életemben! És azt is mondtam, hogy MEGBESZÉLTÜK. Én elmondtam hogy nem akarok gyereket soha, ő azt mondta hogy ő is ilyen és örül neki hogy talált hasonlót! Akkor te hol és mit is olvástál félre? Direkt nem azt olvasod amit odaírok? Miért hiszed azt hogy te akármit is állíthatsz rólam mikor nem is ismersz?

Arról nem is beszélve hogy anyámat is bedughattam volna az idősek otthonába, de nem tettem és nem azért mert "azt úgy kell" hanem mert szeretem az anyám, ő is jön velem ha kimegyek dolgozni. Nem kéne neked szemüveg? Vagy én nem tudom honnan találsz ki ilyeneket...

2010. jan. 22. 00:19
 104/134 anonim ***** válasza:
32%

Nézd, marhára ráérhetsz, ha akármikor írok, 10 percen belül jön a válasz, azaz kb mindig a gép előtt ülsz. Én azért ülök itt, mert dolgozom a gépen, és több fület tartok megnyitva egyszerre, így aztán haladok, meg néha benézek hozzád is. Na nem, tegnap direkt maradtam fenn veled, emlékszel, amikor azt írtam neked, hogy hajnali negyed négykor nem véletlenül írogatok neked, egy számomra ismeretlen embernek. Nagyon segíteni akartam, és most is, de mindenben támadást látsz, így nem lehet. Biztos tudod, hogy én voltam az a 24 éves lány, akinek valószínűleg nem lehet gyereke, ezt a másik topicban megbeszéltük. Most elköszönök, itt a vége részemről, mert mindent elmondtam, sőt még annál többet is, amit csak jószándékkal tudtam mondani neked. Emberi érzéseim nekem is vannak, és nem volt olyan hűűűűű de jóóó érzés egy gyermek biztos haláláról lebeszélni egy teljesen eltökélt "anyukát", egy 99 %-ban lehetetlen vállalkozásban, úgy hogy közben minden hozzászólásnál telebőgtem a laptopot. De mivel én nem szoktam feladni semmit, azt az 1 %-ot még megpróbáltam. Emlékezz rá, amikor majd nagyon szükséged lesz rá, mert eljön az a pillanat.

Kívánok neked egy kegyelemteljes életet, és azt, hogy Isten irgalmából ez is jóra forduljon számodra, illetve bocsánatot nyerj, mikor arra kerül sor. Kérlek, ezt a mondatot most ne szóld le, csak majd jusson eszedbe.

Minden szeretetemmel a legjobbakat kívánom neked, mert közben ha hiszed, ha nem, megkedveltelek (ha ez téged zavar, akkor bocs).

Üdv.: 24/L

2010. jan. 22. 00:32
 105/134 anonim ***** válasza:
90%

A himalája perzsás 28 éves anyuka vagyok. Meglérdezhetem, melyik volt az a tegnapi kérdés? Esküszöm, nem szólok bele - már szerintem is megbeszéltünk mindent - csak szeretném végigolvasni a válaszokat.

Köszönöm!

2010. jan. 22. 00:38
 106/134 anonim ***** válasza:
2010. jan. 22. 00:40
 107/134 anonim ***** válasza:
50%
De senki nem kérte hogy segíts. Legalábbis abban nem amiben te próbálkoztál. A férfi dologban jobban esett volna egy kis támogatás. És mégis segíteni akarsz azt miért kitalációkkal csinálod? Én megértem ha neked rossz de az már mindennek a teteje, hogy újból és újból bepróbálkozol ilyen hazugságokkal (előtte kedvességgel, könyörgéssel majd szítkozódással)! Egyszer azt mondod felelős voltam és megérted (mint ahogy az is voltam hisz megbeszéltem vele az elején, ráaádsul neki csak azért kellett mert "azt úgy kell") aztán elfelejted és újból felhozod és olyanokat találsz ki amiket nem is mondtam vagy nem történt meg! Miért felejted el azt amit megbeszéltünk, mertértetted és elfogadtad, egyetértettél? Csak magad zaklatod fel, miközben az amiről beszéltél, nem volt kérdés.
2010. jan. 22. 00:45
 108/134 anonim ***** válasza:
91%

Mégegyszer köszönöm!

Nagyon szépen kérek mindenkit, ne gyilkoljuk egymást! Értse ezt mindenki úgy, ahogy akarja.

Szerintem értelmes vita volt, talán mindkét oldal tanilt belőle valamit...

Jó éjszakát!

2010. jan. 22. 00:46
 109/134 anonim ***** válasza:
84%

Miután megszületett a fiam tudtam meg, hogy MEG FOGOK HALNI EGY ÉV MÚLVA, +- hónapok, rákos vagyok! Tényleg minden flottul megy. A gyerekemnek marad egy alkesz nagymama, egy rokkant nagymama, egy kicsit kattant(elvakult keresztény) nagypapa, és egy apa, aki imádja, de nem tudom ki figja e bírni, egyedül, gyásszal, felelősséggel mindennel.

És akkor én most egy szemét felelőtlen balf@sz vagyok, mert megszültem?

És tudod mit, nem bánom, hogy ennyi ideig is anya lehetek... és túl kell élnem, reggel fel kell kelnem, el kell látnom a gyermekem, akit mindennél jobban imádok, és csak remélhetem, hogy jó sorsa lesz, ha nem lesz már Anya neki.

És ha előbb tudom meg, hogy beteg vagyok, akkor is élne, nem rohantam volna abortuszra, vagy korai szülésindításra. Amíg erőm van, lélegzek, addig nevelem, ez ad erőt, hogy ne engedjem el magam, hogy ne sürgessem a halált.

Nem csak a te életed sz@r.

2010. jan. 22. 09:22
 110/134 anonim ***** válasza:
21%

00.19:

Az ember felsőbbrendű az állatoknál.

Ez a természet törvénye.

Tanultál egyáltalán biológiát,vagy csak úgy ábrándozol a nagyvilágban?

2010. jan. 22. 09:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!