Kedves abortuszt nem ellenzők! Miért nem értitek meg, hogy aki ellenzi az nem ellenzi akkor ha a magzat beteg vagy önhibádon kívül történik?
Szinte minden abortuszos kérdésben feljönnek azok a hozzászólók akik olvasni nem olvasnak, csak írnak habzó szájjal.
Én nem vagyok az abortusz mellett, nem tiltanám, de nem vagyok mellette. Viszont azokat nem ítélem el akik gyógyszer mellett estek teherbe, esetleg a gumin egy apró luk volt amit nem vettek észre, vagy a magzat beteg volt, illetve akik nemi erőszak áldozatai. Ott maximálisan megértem, hogy az ilyen nő megy abortuszra. És még sokan mások is így gondolkodnak akik ellenzik.
Miért nem értitek meg, hogy azokkal van a baj akik b.sznak védekezni, felelőtlenek és ezért kerülnek ebbe a szituációba?
15:09:
Megint nem értettél meg. Nem neveztelek genetikai selejtnek. Azt is megértem, hogy nem akarsz gyereket. Azt is megértem, ha védekezel. Amit nem értek, és soha nem is fogok, az az, hogy miért öleted meg a magzatodat, ha már egyszer megfogantál... Mint ahogy az is érthetetlen a számomra, hogy ennyire hidegen hagy téged az abortuszos videó.
A gyermekvállalást a cigarettához, droghoz hasonlítani számomra elég erős, és elborzasztó. Folyamatosan indulatot érzek benned az irányomba, pedig én szerintem nem sértegettelek téged.
Csak egyetlen dologra válaszolj, kérlek, hogy megérthesselek: Ha tudod, hogy sem most, sem a későbbiekben nem akarsz gyereket, akkor miért nem sterilizáltatod magad? Akkor soha többé az életben nem járhatnál úgy, ahogyan most jártál, többé nem kellene védekezned, és élvezhetnéd az együttléteket anélkül, hogy azon kellene aggódnod, hogy teherbe esel. Akkor soha többé egyetlen magzatnak sem kellene meghalnia azért, mert rossz nőben fogant meg, olyanban, akinek semmi szüksége rá, aki őt nem szereti, aki retteg tőle.
Ahogy látom, az egyik későbbi hozzászólásodban mélyen felháborodtál, amikor más is javasolta a sterilizálást. De vajon miért? Nem ez az ésszerű döntés? Hiszen szerinted te nem azért vagy nő, hogy szülj! Te ezt nem akarod! Akkor most hogy is van ez?
Különben pedig más is beszél angolul, többek között én is. És valahogy én meg a sok abortusz-ellenes videóba, honlapba botlok bele lépten-nyomon a neten...
Amit arról írtam, hogy hogyan fogod magad érezni öreg korodban, amikor majd teljesen egyedül maradsz, azt most is fenntartom. Szociális munkás vagyok, jártam éppen elég idősek otthonában ahhoz, hogy tudjam, mit jelet utód nélkül meghalni. Nem kell, hogy elhidd nekem, én nem jósolgatni akarok, csak elmondom a véleményemet, a tapasztalataimat.
Még egyszer mondom, nem ítéllek el. Csak sajnállak. Nálad jobban csak a magzatodat sajnálom, és nagyon remélem, hogy soha többé nem esel teherbe, senkitől.
Nem azt mondtam hogy te neveztél annak hanem sok más hozzád hasonló ember.
Nincs szükségem a sajnálatodra, kérlek ne bánts meg vele! Én is fentartom még a kérdést: azért mert láttál pár öreg ember, miért hiszed azt hogy én, aki éveket töltött egy ilyen fontos kérdés eldöntésével hogy minden oldalról megvizsgálja a dolgot, meg fogom bánni? De mondd mit teszel ha meglátsz 60 éves koromban és még mindig nem bántam meg? Amúgy meg ne aggódj nem fogok öregek otthonába meg nem tudom hova kerülni. :) Van a gyerekteleneknek egy másik neve is: 'Double income, no kids'. Remélem érted mire célzok. :)
Három okom van a sterilizálósizével kapcs:
-nem tudom ezért kell-e fizetni és hogy mennyibe kerül
-nem tudtam hogy meg lehet csinálni akkor is ha nincs gyerekem, sőt kifejezetten úgy tudom hogy csak 3 (vagy valami ilyesmi) gyerek után lehet
-nem tudom hogy ennek van-e hatása a hormonokkal kapcsolatban. Mert valahol hallottam olyat hogy terhes lett az elkötés ellenére... Azon kívül bár a feltétlen gyerekszülés nem tartozik a nőiségemhez, ellenben a külső és belső szerveim, a menzesz igen. És nem tudok semmit erről mert nem hiszem hogy olyan népszerű lenne mint a gumi. Sőt félek, hogy még nagyobb mocskokat kapok ha valaki megtudja hogy ilyet képes vagyok tenni azért hogy ne legyen gyerekem.
Nem érzem magam felelőtlennek, mert teljesen megbízhatónak tartom az óvszert és a gumit is. Kamaszkorom óta ezzel védekezek, és helyes felrakással és helyes szedéssel teljesen biztonságos. Az meg kinek jutott volna eszébe, hogy egyszer pár hónapra abba kell hagynom a gyógyszer, és hogy pont akkor lesz egy párom aki becsap és kilyukasztja a gumit? Hát elnézést hogy ez valahogy nem jutott eszembe...
Nos,azért a tudatlanság nem ment fel senkit a törvények alól.
tehát ha nem tudod,hogy a kényelemért fizetni kell,hogy az elkötés az azt jelenti,hogy kiveszik a méhedet,sőt,az abortusz se azért van,hogy önrendelkezz.
Amennyiben bemész a bizottsághoz,akkor hazudnod kell,vagy azt,hogy anyagilag nem tudod eltartani,vagy azt,hogy pszihés gondjaid vannak.Ez viszont keményen a törvény megsértése.vajon a nagy önérzeted eddig nem terjed már ki?
Egyébként oké,te nem akarsz gyereket,az apa akar,miért nem szülöd meg és adod oda az apjának?Valószínűleg szeretetben nevelné,hiszen kellett neki.Na látod mégis csak egy önző p...vagy.Ha én tudom,hogy nem vagyok képes valamiért válalni a már meglévő gyermekemet,biztos a családot zongoráznám elöszőr körbe,hogy ki az,aki megtehetné.
Ha az apa akarja azt a gyermeket és fel is nevelné,az ab-nek létjogosultsága jogilag nincsen.
Hát akkor ez érdekes mert már voltam és eszemben sem volt hazudni, jövőhéten pedig sor kerül a beavatkozásra.
És mint már mondtam az hogy nem akarok gyereket=nem akarok szülni sem. Ha ő akar gyereket szülje meg maga, én nem fogok neki gyereket szülni. főleg miután ilyen szemét. Úgy tudtam a sterilizáció az elkötés. És méhkivevést nem csinálnak túl gyakran. Ha viszont igen akkor csak azzal van bajom "hogy jogom van a hormonjaimhoz" amiket a méh termelt. Hülyén hangzik,de nem akarok ilyen fiatalon klimaxoló vén tyúk lenni. Már elnézést. Én felelős voltam, mostmár elegem van ebből. Inkább azt bántsátok aki tudván mi lesz a gyerek sorsa, nevetve becsapott. Én nem fogok más hibájával élni. Szóval száljatok le rólam végre. Nem lesz gyerekem soha, sajnos át kell élnem egy abortuszt, de nem fogom megbánni később sem hogy nem szültem, ez van. Ti meg törődjetek a saját dolgotokkal. Ezekkel a gyerekes beszóláskkal csak alakalmi rosszérzést okoztok de a főbb cél határozottsága nem sérül és hosszútváon csak azt éritek el, hogy még jobban ne tiszteljék a gyerekes nőket amire már így is sokan panaszkodnak de tenni ellene nem tesznek. Szép estét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!