Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Kedves abortuszt nem ellenzők!...

Kedves abortuszt nem ellenzők! Miért nem értitek meg, hogy aki ellenzi az nem ellenzi akkor ha a magzat beteg vagy önhibádon kívül történik?

Figyelt kérdés

Szinte minden abortuszos kérdésben feljönnek azok a hozzászólók akik olvasni nem olvasnak, csak írnak habzó szájjal.

Én nem vagyok az abortusz mellett, nem tiltanám, de nem vagyok mellette. Viszont azokat nem ítélem el akik gyógyszer mellett estek teherbe, esetleg a gumin egy apró luk volt amit nem vettek észre, vagy a magzat beteg volt, illetve akik nemi erőszak áldozatai. Ott maximálisan megértem, hogy az ilyen nő megy abortuszra. És még sokan mások is így gondolkodnak akik ellenzik.

Miért nem értitek meg, hogy azokkal van a baj akik b.sznak védekezni, felelőtlenek és ezért kerülnek ebbe a szituációba?

2010. jan. 20. 09:37
 111/134 anonim ***** válasza:
21%

Ó megvan!

A másik kérdésnél éppen férjnél vagy.

Szóval a lényeg,tényleg nagy gondban vagy...

Állatorvos szép hivatás.Vajon ilyen lelki problémákkal,hogy fogod viselni,ha boncolni kell majd az iskolában(mert majd kell).Azonkívűl nem cuki macsekokból áll a tananyag,hanem különböző betegségekből álló állatokból,aminek legtöbbje,tény és való eléggé undorító.

Ráadásul az állatoknál jóval nagyobb az elhullás,plussz ott az altatás.Ezt bírni fogod?Egy kiegyensúlyozott embernek is nagyon nehéz.

Egyébként jót tenne neked az a gyerek.Rájönnél,hogy van valaki aki feltételek nélkül szeret,akit te is szerethetsz csalódás nélkül-hisz olyan lesz,amilyenné neveled és ez most nagyon kellene neked.

2010. jan. 22. 09:38
 112/134 anonim ***** válasza:
70%

Figyelj hiába erőlködsz. Nem érdekel. Eljutott az agyadig? :)

Persze mindenki magából indul ki:) Én pár hónap múlva befejezem az iskolát, de azért kösz hogy közlöd velem ebben az iskolában mi vár rám. :)

Aki szerint az emberek felsőbbrendűek az gondolkozzon el egy kicsit! Igen az emberek elvileg fejlettebbek! De ez nem hatalmazza fel őket arra hogy uralkodjanak az állatokon, kipusztítsák az élőhelyüket stb! Azért kéne hogy okosabbak legyenek hogy védjék a gyengébb állatokat és segítsék őket! Nézd meg pl. az Earthlings című filmet, vagy a neten keringő élvenyúzós videóket! Ha van egy kis szíved napokig sírni fogsz tőle és soha többet nem bírsz majd húst enni! Ha majd meglátod hogy őfelsőbbrendűségednek hogy készítik a pipi vagy a marhahusit!

2010. jan. 22. 16:12
 113/134 anonim ***** válasza:
21%
csak az abortuszra hatalmaz fel az a fene nagy fejlettséged...
2010. jan. 22. 16:18
 114/134 anonim ***** válasza:
0%

Te ostoba vagy,az ember felsőbbrendű,ennek egyszerű az oka:az evolúció.Persze ahol tanulsz ezt se tanítják.

Az állatokat meg nem élve nyúzzák meg(kiv.Kína,Norvégia,Kanada),persze te ezt se tanultad.Sőt azt se hogy az állattenyésztés fő célja az az élelmezés,és bizony az állatorvosokra is főként e célból van szükség.

Oké elhiszem,hogy láttál már állatorvosi egyetemet kívülről..

2010. jan. 22. 16:28
 115/134 anonim ***** válasza:
53%
Hát persze hogy nem mester :) Naívan homokba dugni tényleg kellemesebb... [link] Pewreszesszefoglals.html
2010. jan. 22. 17:31
 116/134 anonim ***** válasza:
53%
Bocs [link]
2010. jan. 22. 17:34
 117/134 anonim ***** válasza:
5%

Ne is haragudj!

De azon h az allatokat kinozzak az ennyire kiakadsz arra nem gondolsz h a gyerekedet is MEGKINOZZAK MIELOTT MEGHAL!!!!!!!!!!!!!

Nagyon kiverted a biztositekot nalam!

Itt papolsz 3 napja meg azt is lehurrogod aki segiteni probal neked,fent marad veled h eszhez terjel!

Okoskodsz ossze-vissza de nem veszed eszre h baromsagokat beszelsz csak h vedd magad!

Hiaba minden kifogas amit keresel fogsz te meg szenvedni ezert a gyilkossagert amit elkovetsz de nem csak itt hanem az orok karhozatban.

Mert Isten a gyilkosoknak nem kegyelmez meg.

Nagyon jol irta a 24 eves lany.

Amugy meg tudod mi a nagy budos igazsag:

Errol a terhessegrol te tehetsz.A gumi nem biztonsagos ezt mindenki tudja,ha nem szeded a gyogyszert akkor szexelni se kell!Vagy nem csak gumival.

Ha tudod h nem biztonsagos a vedekezesi mod amikor szet teszed a labadat es nem akarsz gyereket akkor szexelni se kell!Ennyi!

Ugy ne tedd itt a martirt mert nem vagy az!

Itt egyedul az a pici baba szivja meg a te-ti hulyesegeteket.

Mindkettotoknek grtatulalok!Felelotlenek vagytok es ebbe egy baba elete kerult.

Nekem majd meg szakad a szivem erte.

Es mielott nekem is papolni kezdesz kozlom h egy 6,5 honapos kisfiu anyukaja vagyok.Csak szolok mielott nekem is papolni kezdesz.

En ugyanis befejeztem veled mert meg ilyen hulye emberrrel se talalkoztam mint te!

2010. jan. 22. 18:01
 118/134 anonim ***** válasza:
5%
Akkor hadakozz csak te is:) Senki nem kérte hogy maradjon fent velem akárki is. :) Én éjjeli bagoly vagyok. Azt sem kértem hogy segítsen valaki mert ami miatt fel vagytok háborodva az n e m v o l t k é r d é s. Felfogtátok? Az a mártír aki itt nyavalyog hogy ő prdig "segíteni" akart. A pasim ügyében kértem segítséget, de itt az ember csak mérgés ideges tirgiseket talál az ember. Na viszlát. :)
2010. jan. 22. 18:13
 119/134 anonim ***** válasza:
5%

Na ne csusztass!!!

Te nem a pasid miatt jottel ide mert ot lerendezted azzlal h kidobtad vagy nem?Mit kell ezen taglalni?

Te a lelkiismereted megnyugtatasa miatt jottel ide de szerencsere ez nem sikerult!

Ugy h ezt szivtad!Most persze muszaly tovabb allnod!

Amugy meg arra amiket irunk h az abortusz gyilkossag meg amit nagy betuvel ki is emeltem az elozo valaszommal azokra nagyon nem akarodzol valaszolni!

Vajon miert nem?

2010. jan. 22. 18:37
 120/134 anonim ***** válasza:
73%
Abortusz mint gyilkosság, meg kínzás.. :D de k.rva drasztikus itt mindenki, egy kis öntudatlan testet kipusztítani nem egy nagy pukk. Miért kell túldramatizálni?
2010. jan. 22. 18:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!