Kedves abortuszt nem ellenzők! Miért nem értitek meg, hogy aki ellenzi az nem ellenzi akkor ha a magzat beteg vagy önhibádon kívül történik?
Szinte minden abortuszos kérdésben feljönnek azok a hozzászólók akik olvasni nem olvasnak, csak írnak habzó szájjal.
Én nem vagyok az abortusz mellett, nem tiltanám, de nem vagyok mellette. Viszont azokat nem ítélem el akik gyógyszer mellett estek teherbe, esetleg a gumin egy apró luk volt amit nem vettek észre, vagy a magzat beteg volt, illetve akik nemi erőszak áldozatai. Ott maximálisan megértem, hogy az ilyen nő megy abortuszra. És még sokan mások is így gondolkodnak akik ellenzik.
Miért nem értitek meg, hogy azokkal van a baj akik b.sznak védekezni, felelőtlenek és ezért kerülnek ebbe a szituációba?
Te olvasni se tudsz????
Olvasd vissza h mi van par oldallal elorebb,te parancsoltal ram h tied lehessen az utolso szo arra irta valaki h "kulonben is pont" de nem te mindenre tudsz valami okosat irni.
Az csak egy dolog h "te nem hagyod h mase legyen az utolso szo" de vedd mar eszre h nem csak te vagy a vilagon.
Egy elkenyeszetetett kis hisztis pics@ vagy.
Ja es jo lenne ha az anyukakat nem oktatnad ki h hogyan kell "viselkedni" mert semmi tapasztalatod nincs rola masreszt meg elobb magadon probalj mar valtoztatni!!!
Te egy buta liba vagy raadasul eselytelen egy normalis gondolkodasi modra:D.
Eld csak ki magad,legyen a tied az utolso ha ez teged ennyire boldogga tesz mert masba ugyse leled oromodet.
Nem ersz annyit h a kicsi fiamtol h elvegyem az egyutt toltott idot.
De a ferjem legalabb egy jot rohogott rajtad amikor vegig olvasta:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!