Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Kedves abortuszt nem ellenzők!...

Kedves abortuszt nem ellenzők! Miért nem értitek meg, hogy aki ellenzi az nem ellenzi akkor ha a magzat beteg vagy önhibádon kívül történik?

Figyelt kérdés

Szinte minden abortuszos kérdésben feljönnek azok a hozzászólók akik olvasni nem olvasnak, csak írnak habzó szájjal.

Én nem vagyok az abortusz mellett, nem tiltanám, de nem vagyok mellette. Viszont azokat nem ítélem el akik gyógyszer mellett estek teherbe, esetleg a gumin egy apró luk volt amit nem vettek észre, vagy a magzat beteg volt, illetve akik nemi erőszak áldozatai. Ott maximálisan megértem, hogy az ilyen nő megy abortuszra. És még sokan mások is így gondolkodnak akik ellenzik.

Miért nem értitek meg, hogy azokkal van a baj akik b.sznak védekezni, felelőtlenek és ezért kerülnek ebbe a szituációba?

2010. jan. 20. 09:37
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/134 anonim ***** válasza:
16%

18:11-es:

Ha nem bízol a fogamzásgátlókban külön-külön, akkor KOMBINÁLD!!!

Ha úgy is teherbe esel, akkor már érthető, ha elveteted. De ez nem fordulhat elő, te is tudod.

Mint mondtam, kifogásokkal tele a padlás.

Talán nézzétek meg a videókat! Igazán bájos mind a kettő.

2010. jan. 20. 18:24
 42/134 anonim ***** válasza:
40%

30 ezer forint egy gyerek haláláért a hülyének is megéri!

Nagyon kevés! Szabálysértésért kérnek annyit! Arról nem is szólva, hogy sok magánrendelésen egyetlen nőgyógyászati vizitért kérnek ennyit!

Nem raknék rá TB-támogatást, egy forintot sem, csak nagyon indokolt esetekben, pl. fejlődési rendellenességek, betegségek, nemi erőszak, stb.

Különben pedig én is megtartanám a nemi erőszakból fogant babát. Ő fele részben én magam vagyok. Csak egy ártatlan gyerek...

És tudom, hogy ezért nekem fogtok esni, de nemi erőszak után is lehet 72 órás tablettát kérni. Mivel a nő bűncselekmény áldozata, amúgy is rendőrségre, meg orvoshoz megy, (és talán még AIDS és Hepatitis szűrést is csináltat) evidens, hogy kérjen tablettát. Ezáltal saját magát is megkíméli az abortusz borzalmaitól.

2010. jan. 20. 18:33
 43/134 anonim ***** válasza:
5%

17:45-os:

Orulok h vegre erkezett egy normalis valasz is.

Vallasoskent pedig csak azt tudom mondani h az abortusz bun meg pedig gyilkossag.

Le lehet erte pontozni meg hurrogni,nem erdekel.

Majd egyszer eszbe kaptok csak akkor mar tul keso lesz!

2010. jan. 20. 20:07
 44/134 anonim ***** válasza:
96%
sosem fogják betiltani, sem szigorítani. neveljenek fel az ellenzők minden nem kívánt gyereket. lehet szidni a nőket, inkább az abortusz, mint a csecsemőgyilkosság és egy olyan élet, amit soha, senki sem kívánna egy gyereknek.
2010. jan. 20. 21:12
 45/134 anonim ***** válasza:
16%

21:12-nek:

Az abortusz is gyilkosság. Nem csecsemő-, hanem magzatgyilkosság. Kisebb és fejletlenebb a baba, de ugyanúgy baba.

Én itt nem azért kampányolok, hogy mindenki szüljön gyereket nyakló nélkül. Én azt szeretném, ha megértenék az emberek, hogy a szexuális élet felelősséggel jár, és mindenkinek kutya kötelessége védekezni, ha még nem akar gyereket.

Különben pedig: nagyon szívesen fogadnék örökbe gyerekeket a sajátom/sajátjaim mellé, de sajnos egyelőre a második gyerkőcöt sem merjük bevállalni a nehéz anyagi körülmények miatt.

2010. jan. 20. 22:14
 46/134 anonim ***** válasza:
32%

Olvasd el nagyon figyelmesen a 17:45-ös választ! És nézd meg azokat a videókat! Ha meg mered őket nézni! Hiába dugod homokba a fejed, ez attól még GYILKOSSÁG marad! Nézd, kiírom még egyszer, nagybetűkkel, hogy értsed: GYILKOSSÁG!! És hidd el, csak addig jártatjuk itt a szánkat, amíg meg nem teszed, mert utána már minek? Utána már késő! És igen, a neten most egy összefogás van az érző szívű emberektől és édesanyáktól, a hozzászólóktól azért, hogy NE TEDD MEG!! Lehet, hogy Ő, ez a kis gyermek lesz az egyetlen később, aki rádnyitja öregkorodban az ajtót! De nem is ez a lényeg! Hanem hogy nem vagy szegény, nem nyomortanyára születne, nem beteg, te sem vagy az, megtehetnéd, hogy megszülöd, csak annyi van, hogy nem akarod! Mert most úgy gondolod!

Nézd meg ezt a könyörgést, amelyet a magzat intéz az édesanyjához, aki nem szereti őt, és megöleti:

http://www.youtube.com/watch?v=8pCgwewTZKA

Továbbá olvasd el figyelmesen a 17:45-öst, még egyszer kérem, és nézd meg a videókat, amiket ajánlott!

Azt hiszem, rengeteg ember és édesanya nevében kérhetem azt, hogy ne öld meg Őt! Add örökbe, hogy hadd élhessen, hadd szerethessék mások! Csak addig kérünk erre téged, amíg él! Utána már késő! És hidd el, foglalkozunk mi a saját dolgunkkal (mielőtt még ezt mondanád), de egy gyilkosság mellett egyetlen egy ember se megy el szó nélkül! Hiába tagadod: ez GYILKOSSÁG! Csak nézd meg a videókat!

2010. jan. 21. 00:32
 47/134 anonim ***** válasza:
28%
00:32-es vagyok. Bocsánat, ezt a hozzászólást nem ehhez a kérdéshez akartam küldeni, hanem egy högynek, aki a jövő héten akarja elvetetni a babáját. Írtunk neki egy páran, amíg még nem késő. Bemásolom oda is.
2010. jan. 21. 00:35
 48/134 anonim ***** válasza:
79%

Kedves kérdezőaz a baj hogy nincs igazad sajnos! Én vagyok aza bizonyos hölgy (bár náluk emberszámba sem megyek) akinek akar írni az előző!

Képzeld mi történt velem... Én egy olyan mutáns ember vagyok aki nem akar gyereket élete során, mert másban találta megélete értelmét. Volt egy kedves, szép barátom aki tudta ezt és szépen elfogadta, sőt még én mondtam hogy ne utálkozzon a gyerekekre, én sem utálom őket, csak nekem nem kell... Ennek a kedves férfinak persez volt családja akik gyűlöltek engem, genetikai selejtet. Nehéz volt, de ezen is túltettük magunkat! Nekem sajnos abba kellett hagynom a gyógyszert egy időre ezért gumival védekeztünk. És párszor a nem a szemem előtt tette föl... Nos nekem nem jött meg, de az orvos azt mondta hogy ez biztos a gyógyszer hatás még mert elég erőset szedtem. De mint kiderült nem az volt hanem terhes lettem, mert a kedves és megértő párom kilyukasztott pár gumit. Utána pedig molyogva és boldogan viselkedett mintha mi mindigs gyereket akartunk volna. Kirúgtam. Megalázva, és becsapva éreztem magam. Nem volt kérdés hogy mit teszek. Anyám beteg, én dolgozok és ápolom őt, közben egyetemre járok. Már közelítek a 30-hoz, de pár évet ki kellett hagynom a tanulásból azért van.

Egy kis támaszért írtam ide. De sajnos gyilkos lett belőlem, és p*csa, aki önző és szánalmas, mert nem akart gyereket soha életében és ezért elveteti azt ami nem az ő hibája volt... Úgyhogy kedves kérdező ne áltasd magad, az anyák elvesztik teherbeeséskor a józan eszük, és nem érdekli őket hogy nincs igazuk. Mint például ennél az esetnél, mindegy ha mérgeződik a nem akarástól a gyerek 9 hónapig, mindegy ha rossz sorsa lesz, mindegy ha beteg (erős gyógyszereket szedtem mikor megfogant) mindegy minden, csak szülni kell. Sajnos ezeknél az embereknél egy felnőtt nő csak arra jó hogy kihordjon egy gyereket, önmagában értéke nincs, mutatja ezt hogy a magzat fontosabb! :(

Úgyhogy nehidd egy percig sem, ők ezt nem fogadják el még akkor sem ha azt mondják!

2010. jan. 21. 01:34
 49/134 anonim ***** válasza:
0%
attól még, hogy valaki disznó módon átvert, nem lesz automatikusan igazad
2010. jan. 21. 09:18
 50/134 A kérdező kommentje:

átvert hölgy:

sajnálom ami veled történt. Meg is értelek teljesen. Mint láthatod a topic nem arról szól, hogy minden nő fujj fujj mert elveteti, hanem azokról akik felelőtlenek.

Nem helyeslem az egészet semmiképpen, hogy egy magzatot megölnek ez amit mondok.

A topic arról szól, hogy sok abortuszos témában ahova pl beírom, hogy nem helyeslem és elítélem azokat akik felelőtlenek, blabla, akkor jön mindenki a gyógyszer mellettivel, az erőszakkal, stb, magyarul sík hülye sok hozzászóló, és próbáltam itt egy kis értelmet csöpögtetni beléjük, hogy értsék már ezt meg.

idézem:

"Miért nem értitek meg, hogy azokkal van a baj akik b.sznak védekezni, felelőtlenek és ezért kerülnek ebbe a szituációba?"

hol érzed, hogy ez a mondat rád vonatkozik?

2010. jan. 21. 09:42
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!