Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Kedves abortuszt nem ellenzők!...

Kedves abortuszt nem ellenzők! Miért nem értitek meg, hogy aki ellenzi az nem ellenzi akkor ha a magzat beteg vagy önhibádon kívül történik?

Figyelt kérdés

Szinte minden abortuszos kérdésben feljönnek azok a hozzászólók akik olvasni nem olvasnak, csak írnak habzó szájjal.

Én nem vagyok az abortusz mellett, nem tiltanám, de nem vagyok mellette. Viszont azokat nem ítélem el akik gyógyszer mellett estek teherbe, esetleg a gumin egy apró luk volt amit nem vettek észre, vagy a magzat beteg volt, illetve akik nemi erőszak áldozatai. Ott maximálisan megértem, hogy az ilyen nő megy abortuszra. És még sokan mások is így gondolkodnak akik ellenzik.

Miért nem értitek meg, hogy azokkal van a baj akik b.sznak védekezni, felelőtlenek és ezért kerülnek ebbe a szituációba?

2010. jan. 20. 09:37
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/134 anonim válasza:
66%
azt gondolom hogy ezt a kérdést (szabad nemszabad) nem az államnak kell eldönteni, mert nem az állam fogja felnevelni a gyereket. és ha a szülője nem akarja azt a gyereket, de meg kell tartania, mert mondjuk (tegyük fel fizetős lesz az abortusz) nem tudja kifizetni, vagy nem engedik elvetetni, akkor sohasem fogja szeretni azt a gyereket.. hát milyen élete lesz annak a gyereknek? vagy ha mondjuk megszülik és árvaházba adják? legyen belőle is pszichopata meg lelkileg roncs ember? hasznára lesz ám a társadalomnak az biztos...
2010. jan. 20. 10:17
 12/134 anonim ***** válasza:
83%

azért, mert támadnak. kérdez valaki az abortusszal kapcsolatban, kap 5 rendes választ, meg 10 olyat, hogy mit kérdezgetsz itt te büdös k*rva, védekeztél volna mikor széttetted a lábad. és még enyhén fogalmaztam.

nem tartom helyes dolognak az abortuszt, de jó, hogy van. persze ha valaki nem fogamzásgátló módszernek használja. senkit sem lehet arra kötelezni, hogy mondjuk beteg gyereket neveljen, én sem tenném. mint ahogy egy nemi erőszak áldozatának se kelljen újra átélnie lelkiekben az egészet, ha a gyerekére néz. vagy annak se kelljen gyereket szülni, aki tudtosan védekezett, csak becsúszott egy hiba. ugyanakkor olyan se szüljön, akinek nem kell. van a világon éppen elég gyerek, aki nem kell a szüleinek és pocsék körülmények között él, nem attól leszünk jó emberek, hogy szülünk még. aki gyereket szül tegye akaratból, nevelje szeretetből. az utcának, otthonoknak és a nemtörődömségnek nem kell gyereket szülni.

2010. jan. 20. 10:21
 13/134 anonim ***** válasza:
78%
Teljesen egyetértek a 10:21-essel!
2010. jan. 20. 10:23
 14/134 anonim ***** válasza:
43%
Látom, megjött az önértékelési zavarokkal küzdő lepontozó brigád is. :))) Szegénykék...
2010. jan. 20. 10:25
 15/134 anonim válasza:
74%
A gumit nem lehet elsődleges védekezésnek tekinteni, azt inkább a betegségek elkerülése érdekében használja a felelős ember. Már az abortusz alkalmával meg lehet állapítani hogy az adott rendszeresen szedett fogamzásgátlót használja-e a hölgyemény, vagy hogy hurok vagy pesszárium van-e? Ha nincs akkor az az ő felelőssége, és fogja fel úgy hogy egy nagyon drága romantika volt, mert én az adómból csak nem fizethetek egy lukas gumit, vagy egy felelőtlen tesztoszteron, ösztrogén túltengést!
2010. jan. 20. 10:27
 16/134 anonim ***** válasza:
60%
az első kommentelőt remélem jól megb.ssza vmi élőhalott söpredék, hordd ki a gyerekét és élj vele boldogan, addig pampogsz az abortusz ellen amig magadon nem tapasztalod hogy szükség lenne rá.
2010. jan. 20. 10:35
 17/134 anonim ***** válasza:
15%
Ha megerőszakolnának, akkor a mamám igényt tartana a babára, és átvállalná.
2010. jan. 20. 11:12
 18/134 anonim ***** válasza:
29%

Azzal értek egyet,aki azt mondja,hogy kivenni a tb-ből,teljesen.

Ja,ha valakinek kiszakadt a gumi?Akkor így járt,fizethet.

Egyébként csak úgy mellesleg ez így is lesz,a kórházprivatizáció után.Mert akkor csak az életmentő műtétek lesznek ingyenesek,és az abortusz(kiv.méhen kivűli terhesség,rh-összeférhetetlenség,extrém cukor,vényomás kivételével nem az.Lásd Amerika)Szóval tessék hozzászokni a gondolathoz,hogy állambácsinak nincs tovább fizetni a műtétes fogamzásgátlást,amit abortusznak hívnak.Innentől kezdve nincs igazán miről vitatkozni,akinek lesz pénze,annak megcsinálják,akinek nem lesz rá,annak nem...

2010. jan. 20. 11:15
 19/134 anonim válasza:
65%
Szerintem afölött, ami egy nő testében van, csak annak az adott nőnek van joga rendelkezni. Jó ez a mostani abortuszrendszer.
2010. jan. 20. 11:28
 20/134 anonim ***** válasza:
34%
fogjátok fel, emanci libák, hogy a magzat NEM a ti testetek!!!
2010. jan. 20. 11:33
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!