Kedves abortuszt nem ellenzők! Miért nem értitek meg, hogy aki ellenzi az nem ellenzi akkor ha a magzat beteg vagy önhibádon kívül történik?
Szinte minden abortuszos kérdésben feljönnek azok a hozzászólók akik olvasni nem olvasnak, csak írnak habzó szájjal.
Én nem vagyok az abortusz mellett, nem tiltanám, de nem vagyok mellette. Viszont azokat nem ítélem el akik gyógyszer mellett estek teherbe, esetleg a gumin egy apró luk volt amit nem vettek észre, vagy a magzat beteg volt, illetve akik nemi erőszak áldozatai. Ott maximálisan megértem, hogy az ilyen nő megy abortuszra. És még sokan mások is így gondolkodnak akik ellenzik.
Miért nem értitek meg, hogy azokkal van a baj akik b.sznak védekezni, felelőtlenek és ezért kerülnek ebbe a szituációba?
azért, mert támadnak. kérdez valaki az abortusszal kapcsolatban, kap 5 rendes választ, meg 10 olyat, hogy mit kérdezgetsz itt te büdös k*rva, védekeztél volna mikor széttetted a lábad. és még enyhén fogalmaztam.
nem tartom helyes dolognak az abortuszt, de jó, hogy van. persze ha valaki nem fogamzásgátló módszernek használja. senkit sem lehet arra kötelezni, hogy mondjuk beteg gyereket neveljen, én sem tenném. mint ahogy egy nemi erőszak áldozatának se kelljen újra átélnie lelkiekben az egészet, ha a gyerekére néz. vagy annak se kelljen gyereket szülni, aki tudtosan védekezett, csak becsúszott egy hiba. ugyanakkor olyan se szüljön, akinek nem kell. van a világon éppen elég gyerek, aki nem kell a szüleinek és pocsék körülmények között él, nem attól leszünk jó emberek, hogy szülünk még. aki gyereket szül tegye akaratból, nevelje szeretetből. az utcának, otthonoknak és a nemtörődömségnek nem kell gyereket szülni.
Azzal értek egyet,aki azt mondja,hogy kivenni a tb-ből,teljesen.
Ja,ha valakinek kiszakadt a gumi?Akkor így járt,fizethet.
Egyébként csak úgy mellesleg ez így is lesz,a kórházprivatizáció után.Mert akkor csak az életmentő műtétek lesznek ingyenesek,és az abortusz(kiv.méhen kivűli terhesség,rh-összeférhetetlenség,extrém cukor,vényomás kivételével nem az.Lásd Amerika)Szóval tessék hozzászokni a gondolathoz,hogy állambácsinak nincs tovább fizetni a műtétes fogamzásgátlást,amit abortusznak hívnak.Innentől kezdve nincs igazán miről vitatkozni,akinek lesz pénze,annak megcsinálják,akinek nem lesz rá,annak nem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!