Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Van itt olyan,akinek anyagi...

Van itt olyan,akinek anyagi ok miatt van csak egy gyereke?

Figyelt kérdés

Mennyire sajnálod,hogy csak egy van? Vagy akinek már nagyobb,megbántam végül,hogy csak egy lett,az anyagiak miatt?

Egy három éves lányom van,de nagyon úgy néz ki,így is marad.

nov. 4. 11:17
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/77 A kérdező kommentje:
850 a bevételünk. Mínusz kétszáz alapból. És ez lehet pár év múlva több lesz.
nov. 6. 14:17
 62/77 A kérdező kommentje:

Hatszáznál akkor elégednek meg,ha tehermentes házunk lenne!!! Szerintem neked az van,mert látszik,hogy nem érted

De befejeztem a veled való beszélgetést

nov. 6. 14:19
 63/77 anonim ***** válasza:
Figyelj, mi havi 1 millióból 400 ezret simán félreraknánk tetőfelújítasra, nem kene evekig gyüjtenünk rá.
nov. 6. 14:19
 64/77 A kérdező kommentje:

"te kéred,hogy megitelhesd belefér

Wtf...mondom hogy analfabetizmus van. Sehol se kértem ilyet

nov. 6. 14:20
 65/77 anonim ***** válasza:

Igen, valóban tehermentes házunk van, amiért a két kezünkkel dolgoztunk meg külföldön évekig két munkahelyen gürizve, mert tudtuk, hogy családot akarunk és meg kell teremteni hozzá az alapokat.

De neked nyilván ehhez sem lett volna erőd, kedved, egyszerübb volt havi 200 hitel.

Hát mások vagyunk. Na. Én mindig tudtam, hogy akarok legalább két gyereket és hajlandó voltam/vagyok tenni is érte, más meg "lusta", amivel nincs baj, csak nem értem, minek gyártja rá a teoriákat, hogy akinek kevesebb van, biztos 300 forintos ruhákért remeg. Ez csak önnyugtatás.

Én örülök, hogy kettő van és ha lenne egymillióm havonta, igenis bánnám, ha nem vállalok másodikat. De neked kell együtt élned ezzel. Én szimplán rávilágítok, hogy lehet masképp is, összeszedheted magad és elkezdhetsz spórolni meg leadni valamennyit az életszínvonalból (nem nyomorogni, csak leadni okosan, sok trükkel), és akkor lehet még egy gyereked. Vagy mondhatod tovább, hogy nem megy, nijcs energiád, kedved, csak 20 év múlva ne bánd.

nov. 6. 14:26
 66/77 A kérdező kommentje:

Igen, valóban tehermentes házunk van, amiért a két kezünkkel dolgoztunk meg külföldön évekig két munkahelyen gürizve, mert tudtuk, hogy családot akarunk és meg kell teremteni hozzá az alapokat.

18 éves korom óta egy tál ételt nem rakott senki elem (előtte se volt rendszeres) úgyhogy ha valaki tudja mi az a kemény munka,én tudom. Meg is lett az eredménye egészségügyileg. A diplomát két munkahely mellett csináltam. Tudom,mi az a kemény munka,nem kérem a kioktatasod. Olvass,neked az nem megy.

Szerintem olvass vissza.

Ugyanezt megjartuk. Ugyanezt! Csak mire oda jutottunk, hogy vegyünk,elszakadtak az árak. Ennyi. De ezeket is írtam.

nov. 6. 14:31
 67/77 A kérdező kommentje:
16os hozzászólások,higy konnyitsek a dolgodon.
nov. 6. 14:32
 68/77 anonim ***** válasza:

Én még mindig nem értem esküszöm, vagy én vagyok hülye matekból, de mindegy. :D A majdnem 1 millióból most lett 850 ezer, jó. Az végülis majdnem annyi. 200 ezer a hiteletek, marad 650 ezer nettó jövedelmetek, amivel megelégednél, ha tehermentes lenne a házatok. Ha nem tehermentes, nem elég, ha tehermentes, akkor elég? Pont annyid marad a hitel kifizetése után, mintha egy tehermentes házban 650 nettóval nem fizetnél hitelt... No de mindegy.

A tetőfelújításra pedig nem tudok mit mondani. Mit mondjak? Ha Piripócson laktok egy 5 milliós vityollóban úgy, hogy a szomszéd városban egy panel 20, az kellemetlen. De ha jó helyen éltek, ahol egy lakás 30 millió, az erősen felújítandó, erősen hitellel terhelt ház meg 50, akkor volt/van választási lehetőség. És még mindig nem tartom problémának, hogy ti azt választottátok amit, csak ne magyarázzuk túl.

nov. 6. 14:34
 69/77 A kérdező kommentje:

Akkor maradjunk annyiban,hogy továbbra is azt hiszek az onfenyezos kis buksidban,amit gondolsz. Olvass vissza,ha érdekel,írtam pár dolgot,mint az említett 16,7 hsz.

De mint mondtam,szintén párral előbb,senkinek nem magyarázkodok,haters gonna hate no matter what.

850,egy millió...nem gondoltam hogy lesz aki ezen is kérődzik,így rá hagytam,hogy a miénk is kb annyi.

Na jól van,nekem ebből elegem van, olyan ez a beszélgetés mint az ötven forintos palacokok. Írj amit akarsz.

nov. 6. 14:39
 70/77 anonim ***** válasza:

"De mint mondtam,szintén párral előbb,senkinek nem magyarázkodok,haters gonna hate no matter what."

Dehogynem, hát folyamatosan magyarázkodsz.

nov. 6. 14:49
1 2 3 4 5 6 7 8

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!