Van itt olyan,akinek anyagi ok miatt van csak egy gyereke?
Mennyire sajnálod,hogy csak egy van? Vagy akinek már nagyobb,megbántam végül,hogy csak egy lett,az anyagiak miatt?
Egy három éves lányom van,de nagyon úgy néz ki,így is marad.
#22 kamaszkor az más. Ha olvastad volna,nekem még csak három éves,egy éve dolgozom,és kb most kezdünk csak normálisan aludni. A lányom rá főzök,a férjem a munkahelyen tud kedvezményesen enni,én meg 1500 ért szoktam magamnak venni birnalis fitt kaját,amiben hús,zöldség és valami egészségesebb köret van.
Egyébként pedig,kívánkozik:
Egy tisztességes nőnek kötelessége a konyhában MeGRohaDni,ugyebár.
15 hónapos a lányom és bár szívem szerint szeretnék még egyet, de nem merek bevállalni. Nem élünk rosszul, mind ketten a férjemmel stabil jövedelemmel rendelkezünk, tehermentes ingatlanban élünk, jut is marad is mindenre. Viszont két gyerekkel ezt az életszínvonalat már nem tudnánk finanszírozni.
Az állami egészségügyre már nem lehet érdemben számítani és nincsenek illúzióim, az állami oktatás hiányosságait is nekünk kell majd kipótolni, nyilván fizetős szolgáltatásokkal. Azt az életet, amit egy gyereknek biztosítani tudunk, kettőnek már nem. Inkább élünk egy kényelmes színvonalon hármasban, mind lemondásokkal négyesben. Szomorú, hogy ez helyzet, de inkább arra fókuszálok, hogy így egy szép, nyugodt gyerekkort tudok biztosítani az egy szem gyerekemnek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!