Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Van itt olyan,akinek anyagi...

Van itt olyan,akinek anyagi ok miatt van csak egy gyereke?

Figyelt kérdés

Mennyire sajnálod,hogy csak egy van? Vagy akinek már nagyobb,megbántam végül,hogy csak egy lett,az anyagiak miatt?

Egy három éves lányom van,de nagyon úgy néz ki,így is marad.

nov. 4. 11:17
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/77 anonim ***** válasza:
33%
Agyba-főbe szaporodni a primitívebb népek, rétegek szoktak. Legalábbis amióta nincs jelentős gyermek halandóság, fejlettebb az orvostudomány.
nov. 4. 14:02
 22/77 anonim ***** válasza:
60%
Hát, ha rendelném a kaját, mi sem tudnánk rendesen eltartani a 3 gyereket. Különösen kamaszkorban iszonyat nennyit esznek, ha nem főznék rendszeresen, nem lehetne anyagilag bírni.
nov. 4. 14:04
 23/77 A kérdező kommentje:

#22 kamaszkor az más. Ha olvastad volna,nekem még csak három éves,egy éve dolgozom,és kb most kezdünk csak normálisan aludni. A lányom rá főzök,a férjem a munkahelyen tud kedvezményesen enni,én meg 1500 ért szoktam magamnak venni birnalis fitt kaját,amiben hús,zöldség és valami egészségesebb köret van.

Egyébként pedig,kívánkozik:

Egy tisztességes nőnek kötelessége a konyhában MeGRohaDni,ugyebár.

nov. 4. 14:41
 24/77 A kérdező kommentje:
4-5-6 gyerek mellett már van valami segítség. Nagyszülő,babysitter,bármi.
nov. 4. 14:42
 25/77 A kérdező kommentje:
Ha nincs,akkor egymást nevelik a gyerekek.
nov. 4. 14:43
 26/77 anonim ***** válasza:
84%
Nem kötelesség főzni a konyhában, senki nem mondott ilyet. Az csak egy lehetőség, hogy spóroljon az ember, hogy többet tudjon a gyerekvállalásra költeni.
nov. 4. 14:43
 27/77 A kérdező kommentje:
Egyébként meg a nem szoktak panaszkodni es a valóság között sokszor Marianna árok is lehet.
nov. 4. 14:44
 28/77 A kérdező kommentje:
Kiszamoltam,nem járnánk jobban. Vagyis nem szemmel látható összeggel. De az biztos,ha három kamasz gyerekem lenne,nyilván más lenne a felállás. Nekünk,a mi életünkben nem
nov. 4. 14:45
 29/77 anonim ***** válasza:
76%

15 hónapos a lányom és bár szívem szerint szeretnék még egyet, de nem merek bevállalni. Nem élünk rosszul, mind ketten a férjemmel stabil jövedelemmel rendelkezünk, tehermentes ingatlanban élünk, jut is marad is mindenre. Viszont két gyerekkel ezt az életszínvonalat már nem tudnánk finanszírozni.

Az állami egészségügyre már nem lehet érdemben számítani és nincsenek illúzióim, az állami oktatás hiányosságait is nekünk kell majd kipótolni, nyilván fizetős szolgáltatásokkal. Azt az életet, amit egy gyereknek biztosítani tudunk, kettőnek már nem. Inkább élünk egy kényelmes színvonalon hármasban, mind lemondásokkal négyesben. Szomorú, hogy ez helyzet, de inkább arra fókuszálok, hogy így egy szép, nyugodt gyerekkort tudok biztosítani az egy szem gyerekemnek.

nov. 4. 14:58
 30/77 A kérdező kommentje:
#29 Teljesen igazad van sajnos az oktatással,egészségüggyel.
nov. 4. 15:05
1 2 3 4 5 6 7 8

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!