Van itt olyan,akinek anyagi ok miatt van csak egy gyereke?
Mennyire sajnálod,hogy csak egy van? Vagy akinek már nagyobb,megbántam végül,hogy csak egy lett,az anyagiak miatt?
Egy három éves lányom van,de nagyon úgy néz ki,így is marad.
#40 én pl írtam is,hogy e-foodrol rendelem a kaját. 1200 és 2200 között változik egy menu,általában 16-7 ért rendelek egy elég komoly mennyiségű kajat ami egészséges is. Mint égen a csillag,annyi a választék. Nekem nincs időm főzni,illetve lenne,de sokkal fontosabb dolgoktól vennem el az időt. Sokszor hatra érek haza,fene se fog nekiállni főzni hétköznap,maximum tojasrantotta,valami gyors tésztás kaja,ha a gyerek palacsintát ker,ilyesmi. Együtt töltjük az estét. Egyébként én pl szeretek fozniyde nem muszajbol. Ha időnk van,akkor.
Nekem pl babysitter is kellene egy másik gyerekhez. Az szintén komoly penz. Egy darab nagyszülő sincs,akkor se lenne,ha egyedül maradék a gyerekkel,senkire se számíthatnek. Hozni vinni,nyarakat megoldani,felváltva betegek,vágy csak szimplán az első egy két év borzalmas nem alvását kompenzalando,de nekem kellene segítség.
Tudom,itt a válaszadók kilencven százaléka fekete lacihoz hasonlóan egy kamiont is elhuz a fogaival mosolyogva,miközben fát vágnak a hátán, hands down,de én nem ilyen vagyok.
38-as vagyok, Egészség konyhától rendelem az ebédet, ami a napi 4 étkezésemből csak 1-et tesz ki, így egy ebéd nekem két napra elég. A további 3 étkezésem nyers étel, növényi alapú.
Járok edzeni, izomtömeget is tudok ezzel az étrenddel építeni elég rendesen. De biztos szarul csinálom. :D Nem tudom te hol főzöl meg egy ezresből, de hajrá, még két napra elegendő kaját sem tudok kihozni 3 ezer alatt hs én főzök. Egyébként meg imádok főzni, hétvégén itthon készült kaját eszünk, de olyankor össze is ül a család és el is fogy rendesen. De bevallom én az az ember vagyok akinek a harmadik napon mikrózott csirkétől kifordul a helyéről a gyomra.
Nem tudom, milyen anyagi okokról beszélnek, akkknek havi 40-50 ezer csak a cafetéria.
Esküszöm, kíváncsi lennék, milyen bevétel mellett nem mertek két gyereket vallalni.
#46 valószínűleg nemcsak az anyagi ok miatt. Nekem sem csak ez az egy ok van,ez csak egy része,eleg masszív resze,de része.
Egyébként a cafeteria adHATó. Nem kell nagy ész hozz,hogy cafeteriára nem lehet alapozni. Valószínűleg azonban nem fogják elven I,sokkal jobb az adózás szempontjából a cégeknek. Egyébként szerintem majdnem mindenki inkább pénzben kérné az összeget,ha lehetne.
40-50 ezer forint egyébként pcsa. Még a havi nonfood háztartási kiadásainkat se fedezi,de még a felét se,ha a fogkefétől a pelenkaig mindent figyelembe veszek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!