Teljes kiégés esetén?

Szia! Nagyon sajnálom, hogy így érzel, nagyon nehéz lehet.
Esetleg bölcsi nincs a közeletekben, hogy vissza tudj menni dolgozni? Szerintem jót tenni ha kicsit kiszakadnàl ebből a hétköznapi montóniàból, amit a kicsi gyerek mellett sajnos hajlamos lehet érezni az ember.
Még talán segíthet célokat találni, terveket készíteni. Pl napi sport (akár alvásidőben, youtube-ról-az nem is kerül pénzbe, de sokat számít) vagy több minöségi idöt szánni magadra (egy jó könyv olvasása, sütni, főzni, enni valami finomat, különlegeset). Talàlkozni családdal, barátokkal, stb.
Bocs, ha hükyeségeket írtam, de hárha valami mégis segit..
A férjed mit mond? Tud valamit segíteni neked?

Könnyen dobálóztok a bölcsivel.
Eltérő fejlődésű gyerekkel nem olyan egyszerű. A legtöbb bölcsi semmilyen fejlesztést nem nyújt. Nálunk még a kifejezetten fejlesztő bölcsi, aki SNI-sekre specializálódott se tudta azt vállalni, ami a gyerekemnek kellett volna. Nem is adtam be, maradt az, hogy én hordtam ahová kellett. Ez volt a gyerek érdeke, az még felül írt mindent.
Hogy ebbe bele lehet hülyülni? Igen, rendesen. Mi is egyedül maradtunk a gondunkkal, családi segítség nem volt, fizetett segítség se volt akire rá mertük volna bízni.
Itt a gyiken egyébként jó sok feszültséget levezettem. Arra kiváló.

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!