Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Teljes kiégés esetén?

Teljes kiégés esetén?

Figyelt kérdés
Nem is tudom kiégés e vagy mi,mostanában teljes ürességet érzek. A lányom két éves lesz hamarosan,sose volt jó alvó,mostanában kezdte ataludni az éjszakát. Segítség nincs,sose volt,a férjemmel ketten vagyunk. Pszichológusra nem telik. A lányom dackorszakban is van,még fejlesztésre is járunk,nem tudni egyelőre kinő e bizonyos dolgokat majd, idegrendszeri értetlenség,vagy autizmus,esetleg más. Fáradt vagyok,fáj mindenem. Sokszor apróságokon is robbanok. Mostanában viszont már nem érdekel semmi. Üres vagyok. Sokszor nem játszok vele csak ülök mellette kukan. Máskor játszok,de hamar úgy érzem,mintha visszafelé menne az idő. És az állandó fájdalmak a testében,mindenhol,még az üresség. Egyszer kétszer hangulat ingadozás is. Érzett valaki hasonlóan? Mi lett végül?

tegnap 20:53
 1/5 anonim ***** válasza:
89%

Szia! Nagyon sajnálom, hogy így érzel, nagyon nehéz lehet.

Esetleg bölcsi nincs a közeletekben, hogy vissza tudj menni dolgozni? Szerintem jót tenni ha kicsit kiszakadnàl ebből a hétköznapi montóniàból, amit a kicsi gyerek mellett sajnos hajlamos lehet érezni az ember.

Még talán segíthet célokat találni, terveket készíteni. Pl napi sport (akár alvásidőben, youtube-ról-az nem is kerül pénzbe, de sokat számít) vagy több minöségi idöt szánni magadra (egy jó könyv olvasása, sütni, főzni, enni valami finomat, különlegeset). Talàlkozni családdal, barátokkal, stb.

Bocs, ha hükyeségeket írtam, de hárha valami mégis segit..

A férjed mit mond? Tud valamit segíteni neked?

tegnap 21:38
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Hát nálunk a gyerek megkapta az SNI-t, én meg kb. 5 féle gyógyszert szedek csak a pszichiátertől és volt szerencsém TB-s pszichológushoz is járni. Fájdalmak már ritkábban vannak, de fel vagyok szerelkezve mindenféle fájdalomcsillapítóval, görcsoldóval, szükség esetére.
tegnap 21:41
 3/5 anonim ***** válasza:
84%
Sokat segített hogy bölcsibe ment én meg visszamentem dolgozni. Pluszbférjem segít így heti egyszer tudok járni gyogytornara így nincs annyi fájdalmam.
tegnap 21:47
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Könnyen dobálóztok a bölcsivel.

Eltérő fejlődésű gyerekkel nem olyan egyszerű. A legtöbb bölcsi semmilyen fejlesztést nem nyújt. Nálunk még a kifejezetten fejlesztő bölcsi, aki SNI-sekre specializálódott se tudta azt vállalni, ami a gyerekemnek kellett volna. Nem is adtam be, maradt az, hogy én hordtam ahová kellett. Ez volt a gyerek érdeke, az még felül írt mindent.

Hogy ebbe bele lehet hülyülni? Igen, rendesen. Mi is egyedül maradtunk a gondunkkal, családi segítség nem volt, fizetett segítség se volt akire rá mertük volna bízni.

Itt a gyiken egyébként jó sok feszültséget levezettem. Arra kiváló.

ma 06:42
 5/5 anonim ***** válasza:
73%
A mi bölcsinkben van beszédfejlesztés,sószoba. És együtt dolgoznak a szociális pedagógiai szolgálattal.
ma 08:00

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!