Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit gondoltok az összeolvadt...

Mit gondoltok az összeolvadt lány nevekről?

Figyelt kérdés

Pl:Emmaléna, Hannadóra, Hannaliza...

Melyik a kedvenc összeolvadt, dupla lány neved ha van?

Nekem az Emmaléna. Olyan könnyed hangzású és első blikkre nem tűnik hivalkodóan dupla névnek nekem legalábbis. Persze egyszerűbb ha csak az Emma vagy a Léna lenne de ez mégis bűbájos nekem.

Sorolnátok még ilyen dupla neveket amiket nem írtam még?

tegnap 19:13
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
97%
Nem tetszenek.
tegnap 19:14
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon nem tetszenek
tegnap 19:27
 3/19 anonim ***** válasza:
100%

A régebbieket (pl. Annamária, Annabella stb.) már megszokta a fülem, de annyira egyik sem tetszik.

A maiaktól meg főleg kiráz a hideg, mintha csak random kiválasztanának két nevet és egybeírnák.

tegnap 19:31
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
A régebbiekkel, amiket a hármas is írt, nincs semmi bajom, bár pont egyik sem tetszik annyira. De ezektől az újaktól rosszul vagyok, sajnálom. Annarita, Annazsófia, Annakata, Annaregina... Nem akarok senkit megbántani, tényleg, de szerintem szörnyűek. Senki nem fogja azt a gyereket Annareginának szólítani a hétköznapokban, hanem 99%, hogy az Anna vagy a Regina valamelyik becenevén fogják hívni. Akkor miért kell ilyen nevet adni, egybe írva? Hogy mindenhol rosszul írják a nevét? Amiket írtál, kérdező, még elmennek, nem tetszenek, de már nem lepődnék meg rajtuk (bár már magas az ingerküszöböm), néhány összevont név viszont olyan, mint valami rossz torzszülött. Néhány celeb elkezdte ezt is, de már a Hannarózánál is egyedibb kell, és egyesek addig fokozzák, amíg ilyen teljesen kimondhatatlan és kifejezetten rosszul csengő nevekkel állnak elő.
tegnap 19:48
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
Borzalmas.
tegnap 19:52
 6/19 anonim ***** válasza:
36%
Van ami szerintem is erőltetett, de van ami nagyon tetszik. Ha lesz lányom Hannaróza lesz.
tegnap 20:04
 7/19 anonim ***** válasza:
88%
6. Mert a Hannaróza nem erőltetett ugye? Ja nem, mert a Tóth Gabi is azt adta a lányának. Addig te sem tudtad, hogy van ilyen név.
tegnap 20:09
 8/19 A kérdező kommentje:

Mennyivel jobb egy zselyke mint az összeolvasd nevek?

Ez is felkapott lett de sokaknak tetszett és adták is.

tegnap 20:12
 9/19 anonim ***** válasza:
100%
Na pont azt akartam írni, hogy az összetett nevek plusz Zselyke borzalmas, idióta.
tegnap 20:14
 10/19 anonim ***** válasza:
100%
Én is úgy gondolom, hogy a régebbi, klasszikusnak számító nevek (pl Annamária) elfogadhatóak, de ezek az újabbak már nagyon erőltetettek és nem szépek. Az ilyen jellegű neveken és a Zselykéhez hasonlóakon kívül más kategória is van, amik ezerszer jobbak lehetnek.
tegnap 20:43
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!