Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit gondoltok az összeolvadt...

Mit gondoltok az összeolvadt lány nevekről?

Figyelt kérdés

Pl:Emmaléna, Hannadóra, Hannaliza...

Melyik a kedvenc összeolvadt, dupla lány neved ha van?

Nekem az Emmaléna. Olyan könnyed hangzású és első blikkre nem tűnik hivalkodóan dupla névnek nekem legalábbis. Persze egyszerűbb ha csak az Emma vagy a Léna lenne de ez mégis bűbájos nekem.

Sorolnátok még ilyen dupla neveket amiket nem írtam még?

tegnap 19:13
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
#8 A Zselyke számomra is ugyanaz a rosszul csengő celeb-babanév kategória, mint ezek a nevek, szóval...
tegnap 20:57
 12/24 anonim ***** válasza:
72%
Van, ami tetszik, van, ami nem, pont mint az összes többi adható név is ugyanígy vagy tetszik, vagy nem. Szerencsére senkinek sem kötelező olyan nevet adnia a gyerekének, ami neki nem tetszik.
tegnap 21:08
 13/24 anonim ***** válasza:
35%
Nekem sem tetszenek, de még mindig jobbak, mint a random egymás mellé rakott betűkből álló nevek, mint pl a Lia, Lea, Noa, Lora, Lara, Zara, Zora stb stb
tegnap 21:47
 14/24 anonim ***** válasza:
63%

"Nekem sem tetszenek, de még mindig jobbak, mint a random egymás mellé rakott betűkből álló nevek, mint pl a Lia, Lea, Noa, Lora, Lara, Zara, Zora stb stb"

Ezek nem random vannak egymás mellé dobálva, hanem jelentésük van. A Lea ráadásul nem is modern, hanem bibliai név. Legalább ne reklámozd a műveletlenségedet

tegnap 22:53
 15/24 anonim ***** válasza:
53%
Ja és például a Zora is a szláv hajnalból van
tegnap 22:53
 16/24 A kérdező kommentje:
A régebbi klasszikus annamária félék hogy lettek elfogadottak mint az újabbak? Miben különböznek? Annamáriát mondjuk lehet annamarinak becézni (bár joban rosszbanban hallva mindig két névnek érzem :D)
ma 00:12
 17/24 anonim ***** válasza:
37%

14 attól még szörnyű csivava nevek

Kérdező, az Annamária tetszik, a többi összeolvasztott név nem.

ma 06:14
 18/24 anonim ***** válasza:
0%

14, lehet, de ha egy ilyen nevet hallok, nem a jelentésén kezdek el gondolkozni, hanem csak sajnálom a gyereket.

Szóval inkább legyen Annamira meg Emmaléna, mint Nara/Lana

ma 06:26
 19/24 anonim ***** válasza:
Egyik lányom Julianna, nekem ez a konkrét név (értelemszerűen) tetszik :D De nem azért, mert összeolvasztott név, vagy valami, hanem mert na, tetszik. A többi valóban furcsán hangzik, de őszintén, szerintem csak arról van szó, hogy ezek még újak, nem kerültek be úgy a köztudatba és ezért idegenebb hangzásuk van, de 1-2 generáció múlva már megszokottabbak lesznek és kevesebben fogják leszólni. Néhány évvel ezelőtt a Hanna volt hasonló, most meg már látod, nemcsak elfogadott, de még látod variálja is mindenki.
ma 06:29
 20/24 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem tetszenek!
ma 09:10
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!