Mit gondoltok az "Izguljunk együtt!:)" kérdésekről?

Hogy nagyon gyerekesen hangzik, ugyanakkor tök érthető. Mióta világ a világ, az ember mindig kereste a "hozzá hasonlókat".
Gyakran kapják azt a vádat, hogy izguljon a férjevel, vagy szegény nyomoréknak nincs kivel megosztania. Ez nem erről szól. Senki nem fogja úgy érteni, mint egy másik épp gyerekre vágyó nő.

Pontosan ugyanazt, mint az első.
Sőt, annyival kiegészíteném, hogy sokan csak a párjukkal tudnának "izgulni" (mivel másokkal nem gyakran osztják meg, hogy elkezdtek próbálkozni), de ritka az a pasi, aki ebben kompatibilis a nővel, egyszerűen másképp működnek.
Márpedig én is olyan vagyok nőként, hogy ha valamire rákattanok, akkor szinte minden percemet az tölti ki, és ezzel néha jobb egy ismeretlent az őrületbe kergetni 🙃

Szerintem semmi értelme.
Én 1.5 évig vártam a babára. Maximum a férjemmel izgultam együtt...de inkább csak magamban.
Nem tudom megérteni, ha valaki egy ilyen intim dolgot megoszt vadidegenekkel...

Nekem aztán édes oly mindegyy hogy ki kivel mit csinál.
Ha valakit ez tesz boldoggá, hogy mások "kalandjait" olvassa és a sajátját megossza, tegye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!