Mi a véleményetek a sok mi a véleményetek? Mit gondoltok arról az anyáról, aki. , stb jellegű kérdésekről?
Kiegészítésképp annyit hozzátennék, hogy ha az a kérdés, hogy mi a véleményetek xy babakocsiról, etetőszékről..stb, azt hasznosnak találom én is! Azoknak a kérdéseknek van értelme. Na de mikor a Gizi (elnézést minden Gizitől) szomszédjának a lányának a teljes családjáról van szó, akkor kinyílik a bicska a zsebembe :):)
Mindenkinek jár a zöld kéz :)
Igen, nekem is kedvenceim ezek. Meg a "a barátnős" kérdések is. Itt akarja kibeszélni a barátnőjét, meg hasonlók. :)
Én mindennap feljövök, nekem ez már-már olyan, mint egy fórum, mert sokat vagyok egyedül, de olyan hamar elmegy a kedvem, mikor egymást szidják felnőt nők.
Szeretem azt is, ha valaki nem kezdi el szidni a kérdező által utált, kritizált illetőt, megy a gyerekes lepontozás, meg a hiszti. :)
Pont ugyanaz a véleményem, mint erről a kérdésről.
Jöhet a "zöld" kéz! :)
Bocsánat - csak őszinte voltam :)
Ezek a kérdések valóban kicsit olyan, mintha két idős néni uncsizva ülne a ház előtt egy padon és kibeszélik a szomszédokat.
Egyeseknek lételemük a pletykálkodás, mások ócsárolása.
De azért van olyan hasonló kérdés is, ahol a kérdező arra szeretne rájönni, hogy jól gondolja-e, hogy a szomszéd anyuka ezt vagy azt rosszul csinálja. Ez egy megerősítés vagy cáfolás feléje. Ezzel nincs probléma.
De a rosszindulatúsággal igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!