Mi a véleményetek a sok mi a véleményetek? Mit gondoltok arról az anyáról, aki. , stb jellegű kérdésekről?
Hát...valakit nagyon felbosszanthattam...pedig minden választ felpontoztam. Na sebaj! (A pontozgatóra gondolok)
Semmi gond nincs azzal, ha más a véleménye valakinek, mindenféle válaszra számítok! :-)
Az én véleményem elsősorban, hogy abszolút nem érdekel, hidegen hagy ha látok egy ilyen, olyan, vagy akármilyen kérdést. Mindenki írogasson/kérdezgessen amit akar.
Viszont beleolvasgatok én is sok mindenben, és az a véleményem másodsorban, hogy nem csak az szánalmas amikor megy a rosszindulatú pletyó, hanem az is (főleg az!), hogy sokak személyeskedve, főlényeskedve, okoskodva oktatnak ki másokat.
A 12-es válaszolóval teljesen egyetértek. Azt hiszem pont a stílussal van sok kérdésnél a legnagyobb gond. :)
Az utolsónak pedig annyit írnék, hogy nem kell ám olyan véresen komolyan venni egy anonim kérdező oldalt :-)))))
13. vagyok. Gondoltam, hogy megy majd a lepontozósdi :)
De, kérdező! Ha nem kell komolyan venni az anonim kérdezős oldalt, akkor mégis mi a probléma? Nem a mi dolgunk megítélni? Ha a kérdező azt kéri, és van aki meg akarja ítélni, azzal mi a gond, ha BÁRMIT lehet kérdezni? Nem kötelező ám válaszolni, sőt, elolvasni se. :) Ez minden kérdésre áll.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!