Olyan weboldalt keresek, ahol a váradóság alatt felmerülő jogi kérdésekről lehet kérdezni (persze nem muszáj kifejezetten babásoknak szólnia)! Van ilyen?
Olyan oldalt keresek, ahol pl. lehet kérdezni szakembert a gyed, gyes, tgyás, szülési szabadság.... kapcsolatban.
Azért nem itt teszem fel a kérdéseimet, mert szerintem ezeknek a kérdéseknek nem itt a helyük.
Szóval, aki tud ilyen oldalt legyen szíves írja meg!
Előre is köszönöm!!
Szia! Én is nagyon sokat kerestem hasonló oldalakat, de olyan, ami megbízhatóbb választ tud adni, mint a MEgyei Egészségügyi Pénztár, ahová tartozol, nincs. Itt viszont személyesen kell megjelenni (:-S), ami kb több órás várakozást jelent, de ez a legbiztosabb, mivel itt látják a TB jogviszonyod stb.
Weblapuk, ahol sok hasznos info található: www.oep.hu
Szia! Én itt találtam ilyet, de még nem próbáltam, hogy működik:
Nagyon szépen köszönöm a segítséget!
A második válaszolónak csak azt mondanám, hogy én ki fogom próbálni, hogy milyen, de így elsőre nagyon jónak tűnik és, ami a legfontosabb érthetően fogalmaz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!