39+4 hetes kismama vagyok. Az éjszaka hetek óta kifejezetten nyűg számomra, nem találom a megfelelő testhelyzetet az alváshoz. Sorstársak?
Itt vagyok Sorstársak!:)
38 hetes vagyok, 2 . babámat várom a 3 éves kisfiam mellé, 16 napon belül itt a hugi!!!!!:)
Nagyon várom/várjuk már, görcsöl a fenekem, görcsöl a lábam, fél órát alszom egy irányban, mire megfordulok az vagy 10 perc a és közte 4x pisliek éjszaka minimum.
VAnnak éjszakák, amikor úgy érzem, hogy a csajom meten kimászik, akkora erővel mozgólodik.
Kitartás csajok!:)
34 hetes vagyok, én sem tudok sem aludni, sem menni lassacskán :/
Ez ilyen :)
Csatlakozom az előttem szólókhoz...
Kitartást mindenkinek!
37+2 kismama
Tudom, hogy ez nem vigasztal, de ha nagyon jo babad lesz, akkor is 1-2 heten belul rajossz, hogy barmilyen testhelyzetben tudnal aludni, ha lehetne.
Ha viszont kifejezetten siros lesz a baba, akkor mar testhelyzet sem kellene az alvashoz.
En a 2. gyereket varva szenvedtem csomot az alvassal, mert ejszaka volt mindig a legaktivabb a babank. Altalaban hajnali negyre untam meg a fekvest es a szenvedest, 6ra mar frissen sutott zsemlevel vartam a csaladot.
Nah, szules utan rajottem, hogy ettol van rosszabb: atlag 2 orat aludtam egy ejszaka kb 5 reszletben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!