37+2 kismama vagyok. Úgy érzem sosem fog eltelni ez a 3 hét. Elég sokszor keményedek és ez már fájdalmas is, legtöbbet éjszaka. Nem lehet következtetni ebből hogy mikor szülök, igaz?
3-4 héten belül szülsz :)
Én 37+3 hetes vagyok, nem igazán keményedek szerencsére. Kis hányingerem van néha, ahogy a pocakom nyomja a gyomromat.
Nagyon várom már, hogy megszülessen, nagyon nagyon türelmetlen vagyok...
Kitartást magunknak :)
A 36. hét óta keményedek, a méhösszehúzódások onnantól kezdve egyre sűrűbbek és erősebbek lettek. Aztán pár hete fáj már a lágyékom, néha mensi-szerű fájásokat is érzek, fáj a derekam és még mindig bent van a baba!
Szóval nagyon-nagyon nem lehet tudni, hogy mikor is akar jönni a Kiscsibe...
40 hetes kismama
A 32. héttől nyitva voltam, a dokim bármikor szülhetünk jelszóval engedett haza. Ezzel szemben a kiírt napon szültem, és még élénken emlékszem az utolsó hetekre. minden bajom volt, itt fájt, ott fájt, és nagyon hisztis voltam. Most erre már nincs idő. :)
Pihenjetek lányok, amennyit csak lehet, mert pár hét, és nem lesz rá lehetőség! Olvasni, filmet nézni, és ami nekem elmaradt: Boltba menni, és mindenből jól feltankolni, mert amióta a férjem vásárol...hát... :D:D:D
Könnyű szülést mindenkinek!
5 hetes Törp anyukája
Az első kisfiam pont 37+2re született :). A másodiknál már 36 hetesen tűkön ültem, hogy mikor jön, azt hittem sose lesz vége a terhességnek, ő 4 nappal a kiírt idő előtt született, most meg már 8 hetes lesz a héten.
Türelem, mert aztán úgy repülnek a hetek, hogy észre sem veszed.
Sziasztok!
Én 39. héten szültem tavaly novemberben. Az utolsó 3 hét nekem is nehézkes volt. Sokat fájt a derekam és már nagyon vártam, hogy megérkezzen a baba. Én a 32. héttől 3 hétig bent voltam visszatartáson, de aztán elég jól kivárta az idejét a manó.
Szia!
Én 40+4 naposan szültem!
Keményedésre szedj magnéziumot este és reggel,ha napközben is keményedsz akkor napközben is bevehetsz egyet.
Szia! Én sosem éreztem jóslófájásokat,de egy 5-6 nappal szülés előtt már fájdogált a derekam,szúrt a méhszájam,és hamarosan megszültem.Szóval ne aggódj,a te babád is megszületik hamarosan,bár van aki hetekkel előtte érez már görcsöket,de én vagyok rá a példa,hogy jelezheti a szülés közeledtét napokkal előtte is akár.
Magnéziumot viszont már ne szedj,mert ellazítja a méhizomzatot és mivel te már túl vagy a 36. héten,bármikor szülhetsz,a magnézium viszont késleltei a dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!