Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Melyik volt a legbugyutább...

Melyik volt a legbugyutább kérdés gyerekvállalás kategóriában?

Figyelt kérdés

Én emlékszem még a fenci meg a nyuszis kérdésre, talán azt mondanám. :)

Linkeljetek ha tudtok.

ma 01:18
 1/7 anonim ***** válasza:
Azok mik voltak?
ma 02:04
 2/7 A kérdező kommentje:
1.Nem voltak hanem egy kérdés volt amiben a kérdező kicsit gyermeteg módon fogalmazott és sokan nem értették, hogy a fenci az a fenék és a nyuszi meg a punci nála. Azt kérdezte, hogy tisztítsa a nyusziját hisz be van gyulladva pár hónapja!! vagy mi volt...
ma 02:09
 3/7 anonim ***** válasza:
Ehh… :D
ma 02:14
 4/7 anonim ***** válasza:
ma 06:08
 5/7 anonim válasza:
100%
Az összes névválasztós kérdés. Én biztos, hogy nem egy vadidegenre bíznám, hogy mi legyen a gyerekem neve, csak mert neki az tetszik. Azt kell ami nekem tetszik és nem nagyon lehet vele szekálni.
ma 06:14
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
A lehetek terhes? Mikor befotozzák a tesztet döntsük el megvan-e a2csík, és az olyan bugyutaságok terhes lehet-e xy dologtól (pl. abarátja ölében ült).
ma 06:21
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Amikor "terhes tünetnek" hisznek aktus után 3 nappal egy puffadást.
ma 06:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!