Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A gyerekvállalás kötelesség...

A gyerekvállalás kötelesség és mindenáron fiúgyermeket kell vállalni?

Figyelt kérdés

Apám ezt mondta.

A lánygyermek nem ér semmit, mert az nem viszi tovább a családnevet és én vagyok az egyetlen fiú a családban, tehát kutya kötelességem megházasodni és minél több fiúgyermeket vállalni.

ma 18:37
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
23%
Igen.
ma 18:38
 2/17 anonim válasza:
85%
Hát igen, mivel mindannyian jól tudjuk, hogy garantáltan fiú gyerekei lesznek valakinek, akitől azt várják el, hogy fiú gyerekei legyenek.
ma 18:42
 3/17 anonim ***** válasza:
97%

Kétgyerekes apaként szeretném, ha felvilágosítana valaki, hogyan kell fiúgyermeket vállalni.

Mi csak egyszerűen gyereket vállaltunk és lutri volt, hogy milyen nemű lesz.

Az egy másik kérdés, hogy ha ilyen bolond apám lenne, mint a kérdezőnek, akkor akármit mondana, egyik fülemen be, másikon ki.

ma 18:45
 4/17 anonim ***** válasza:
96%

Nyugtasd meg mostmár ha a szülők úgy döntenek a lány is adhatja a vezetéknevet, így ő is viheti tovább a nevet

Amúgy mik vagytok grófok?

ma 18:46
 5/17 anonim ***** válasza:
95%

Apád mentálisan nem egészséges.

Te mit reagáltál erre? Nincs normális környezeted, csak ők? Mert akkor nagy bajban vagy.

Menekülési stratégia kidolgozásában, villanykapcsolásban a fejedben szivesen segítek.

ma 18:46
 6/17 anonim ***** válasza:
95%
Az lenne a kulcspoén, ha kiderülne, hogy valami tucatnevetek van (Kovács, Szabó vagy hasonló)
ma 18:54
 7/17 anonim ***** válasza:
91%
Nem.
ma 18:59
 8/17 anonim válasza:
23%
Igaza van, ezért van két fiam
ma 19:21
 9/17 anonim ***** válasza:
92%
Apád korlátolt.
ma 19:34
 10/17 anonim ***** válasza:
100%

Nő vagyok (egyke, és igen ritka névvel egyébként), úgy alakult, hogy a fiam az én vezetéknevem viseli.

Mondjuk ha ilyen hülye apám lett volna, akkor még a sajátom is megváltoztattam volna 😀

ma 19:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!