Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Jogszerű, ha egy óvodában...

Jogszerű, ha egy óvodában nincs beszoktatás?

Figyelt kérdés
Tudom, legtöbb helyen nincs szülős beszoktatás. Első nap kötelező beadnia gyereket a szülőnek és a szülő nem lehet vele. De jogos ez? Nincs valami törvény ezzel kapcsolatban a gyerekek védelmére? Vagy a szülő álláspontja védelmére? Alapbetően abban az óvodában sincs szülős beszoktatás, ahova a fiam kezdett el járni. De amikor szóltunk, hogy nekünk ez nem egyezik az elveinkkel, rögtön megengedték. Nagyon olyan volt, mintha ennek nem mondhattak volna ellent. Kérem, hogy csak azok válaszoljanak, akik valóban tudják erre a választ. Nem az egyéni véleményekre vagyok kíváncsi a beszoktatást illetően.
szept. 2. 21:53
 81/110 anonim ***** válasza:
79%
És nyilván az összes többi gyerek meg végig csak sírt, zokogott. Csak a te kis cunimunid nem. Képzeld nálunk pl volt "beszokatás" de minek. 1 nap 3 órára ott lehettem vele de kb le se sz.rt mert ment játszott. Észre se vette volna ha elmegyek. Másnap se volt semmi amikor otthagytam. Aztán majd tavasszal amikor valami miatt nem volt kedve menni, úgy kellett elvinniük tőlem. Szóval ne vedd készpénznek hogy soha nem is fog sírni. Akkor mit csinálsz? Hazaviszed?
szept. 3. 21:32
 82/110 anonim ***** válasza:
53%
Jah az elmaradt hogy nálunk van ilyen anyuka a csoportba. Hát részvétem az óvónőknek meg a többi anyukának akik gyerekével egy csoportban lesz a tiéd
szept. 3. 21:34
 83/110 A kérdező kommentje:
Hú anyám, ez már kemény szint amit műveltek. Mintha kisiskolásokkal beszélgetnék. Egész végig, oldalakon keresztül a VADIDEGENEKHEZ való BETRAUMATIZÁLÁSRÓL volt szó. Nem pedig arról, hogy mi lesz, ha később nincs kedve menni és sír... Nyilván lesz ilyen. Jézusom...
szept. 3. 21:36
 84/110 A kérdező kommentje:
Na, még egy szülős beszoktatós beszél. 😀 Itt arról van szó, akinél semmilyen szinten NINCS beszoktatás és a gyereket a legelső percben kitépik ERŐSZAKKAL az anyja kezéből. Számtalanszor leírtam már ezt, de megfordult a fejemben, hogy az olvasással is baj lehet.
szept. 3. 21:40
 85/110 anonim ***** válasza:
82%

Nincs olyan, hogy nincs beszoktatás. Mindenkinél napokig tart, ha ott ül anya, ha nem, és senki kezéből nem tépik ki a kezéből a gyereket.

A csökött agyaddal ezt kéne felfogni és nem személyeskedni, kinek milyen a férje és a gyereke. Alpári vagy, közönséges, és buta. Nincs neked semmilyen érved, és még hazudsz is.

Nem engedik, hogy első nap ottaludjon a gyerek, főleg mert első napra nem kérhetsz étkezést.

De te nyilván megfőzted az ebedjét,visszarohantál vele és még elő is rágtad neki.

szept. 3. 21:59
 86/110 anonim ***** válasza:
54%

kemény szint amit műveltek. Mintha kisiskolásokkal beszélgetnék.

Hát a színvonalad hasonló.

szept. 3. 22:00
 87/110 A kérdező kommentje:
Második nap van. Nem tűnt fel? Egyébként meg hétfőtől kezdve volt teljes étkezés... A nagyobbak tán nem esznek és nem alszanak ott?
szept. 3. 22:07
 88/110 A kérdező kommentje:
Naiv vagy, ha azt hiszed, hogy nem tépik ki. Elolvastad itt a hozzászólásokat?
szept. 3. 22:08
 89/110 anonim ***** válasza:
82%

Tw végig kamuztál?

Oviban napra pontosan előre kell kérni étkezést, nem osztják annak aki épp ott van.

"nagyobbak tán nem esznek és nem alszanak ott?"

szept. 3. 22:10
 90/110 anonim ***** válasza:
82%

A kérdést tegnap este írtad ki, ezt meg ma reggel

"Nekem ma mondta a fiam saját magától, hogy kész rá, hogy kimenjek. Épp kint ülök a folyosón. Lehet így is. Meg lehetett volna úgy is, hogy terrorral beerőszakolom az első nap vadidegenek közé."

Hogy aludt ott tegnap, ha ma kezdte???!

Te vagy össze - vissza hazudsz, vagy nincs is gyereked":D

DE CIKI VAGY 😂

szept. 3. 22:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!