Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nálatok hogy volt az ovodai...

Nálatok hogy volt az ovodai beszoktatás?

Figyelt kérdés
Tegnap voltunk előszőr. Ott voltam vele végig. Azt mondták ha úgy látják ma eljöhetek egy kicsit, és meglátják hogy viselkedik ha nem vagyok ott, hogy reagál rá. Nektek is már a második napon el kellett jönnötök? Egyébként szépen eljátszott nélkülem egyedül ment ki pisilni. Remélem simán fog.menni minden.
2016. okt. 21. 06:14
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Mondjuk az enyém volt bölcsis, de nálunk ovikezdéskor nem is lehetett maradni egy egész napot. Már első nap sem. Kb. két órát maradtak az anyukák, és jöttünk el. Annyi,hogy aki haza akarta vinni aludni, az jöhetett érte ebéd után.

Elképzelhető,hogy lesz egy kis sírás pár napig, de megszokja.

2016. okt. 21. 06:23
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk első nap egy órát voltunk bent együtt. Második nap egy órát volt bent egyedül a gyerek, nekem kint az előtérben kellett várakozni. Harmadik nap reggel egyedül bement, ebéd maradt. Negyedik nap ebéd után kellett elhozni, az ötödik napon pedig alvás után.
2016. okt. 21. 06:29
 3/13 anonim ***** válasza:
Én bölcsibe is első nap otthagyhattam már másfél órát. Ovis is ugyanígy ment. Első nap 9-11ig volt ott,utána fél9-töl ebéd utánig. Utána héten már ott is aludt. Bölcsi,ovi,mostani ovi is kb igy,soha semmi nem volt
2016. okt. 21. 06:39
 4/13 A kérdező kommentje:
Bocsi rosszul írtam ebéd elött haza kellett jönni. Nem tudom, hogy ma maradhat e ebédre. Sírt amikor el kelett jönnünk, mert maradt volna még. Köszi. Akkor ezek szerint mindenhol máshogy van.
2016. okt. 21. 06:41
 5/13 anonim ***** válasza:
Első nap végig ott maradtunk, élvezte. Második nap teljesen rahtam csüngött, én mondtam, hogy elmegyek egy kicsit. Harmadik nap egyedül ott maradt. Sajnos nem volt több időm, de szerintem neki se tett volna jót. Ő is volt bölcsis, ismerte az elválás-érte megyek történetet.
2016. okt. 21. 07:19
 6/13 anonim ***** válasza:
Első nap 9-től ebédig voltunk bent, második nap reggel bevittem, ebéd után mentem érte, harmadik nap már ott aludt. A fiam mondjuk csanából ment oviba, így semmi gond nem volt ezzel.
2016. okt. 21. 07:40
 7/13 anonim ***** válasza:

Akkor maradhat ebédre, ha már be van fizetve aznapra az ebéd.

Két lányom szeptember 1-jén kezdte az ovit, két különböző oviban. Mindkét helyen annyi volt a beszoktatás, hogy első nap még nem ebédelt ott, második nap még nem aludt ott, én nem mehettem be vele. Előtte nyáron lehetett bejárni délelőtt az udvarra ismerkedni. Fiam tavaly januárban kezdett, akkor első nap ott voltam végig, második nap kicsit ott hagytam, nála könnyen ment, 3-4 nap volt a beszoktatás, egy hét után aludt ott, de akinél lassabban megy, ott hagynak több időt. Fontos, hogy ne aggódj, felé is azt sugározd, hogy jó helyen lesz nélküled is az oviban.

2016. okt. 21. 07:52
 8/13 anonim ***** válasza:
Első nap 1,5 órát voltunk bent, másodikon ő egyedül 1,5-et, 3. naptól egyedül volt végig (ebéd után mindig elhozom)
2016. okt. 21. 08:20
 9/13 anonim ***** válasza:

Elso nap egy orat terveztunk, de fel ora mulva eljatszott a gyerekekkel.

Masodik nap mar ot perc utan eljottem.

Nem sirt.

2016. okt. 21. 08:32
 10/13 anonim ***** válasza:
Mi ugyan Ausztriában élünk, itt kezdte fiam szeptemberben az ovit. Akkor még pár szón kívül semmit nem tudott németül és már első nap reggel közölték, hogy 11-re jöjjek vissza érte. Tehát itt olyan mint beszoktatás nincs. 23-an vannak az egész oviban egy vegyes csoport van. Első nap még sírt, mert nem értette azt se mit mondtak, meg én is eljöttem pedig úgy készültünk egész nyáron mikor meséltünk neki róla, hogy első pár nap még ott leszek. Második naptól már jobb. Reggel ovibusz jön érte az utcánk végére ebéd után hozza haza. Itt nincs ottalvás csak 1-ig van ovi minden nap.
2016. okt. 21. 08:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!