Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nálatok hogy volt az ovodai...

Nálatok hogy volt az ovodai beszoktatás?

Figyelt kérdés
Tegnap voltunk előszőr. Ott voltam vele végig. Azt mondták ha úgy látják ma eljöhetek egy kicsit, és meglátják hogy viselkedik ha nem vagyok ott, hogy reagál rá. Nektek is már a második napon el kellett jönnötök? Egyébként szépen eljátszott nélkülem egyedül ment ki pisilni. Remélem simán fog.menni minden.
2016. okt. 21. 06:14
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Nálunk nincs beszoktatás.
2016. okt. 21. 08:57
 12/13 anonim ***** válasza:

Nem volt beszoktatás. Első nap ott kellett hagyni a gyereket délig, harmadik naptól ott is kellett aludniuk. Szülök nem maradhattak az ovi területén.

Budapest.

2016. okt. 21. 09:52
 13/13 A kérdező kommentje:
Fél 8 ra vittem fél 9-kor eljöttem, hétfőn már elvileg ott aludhat. Nem volt gond, haza sem akart jönni.
2016. okt. 21. 13:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!