Hogyan zajlik a bölcsődei beszoktatás időben?
Nálunk 2 hét volt a beszoktatás és szépen fokozatosan növelték az időtartamot, amit ott töltött a gyerkőc és csökkentették, amit Anya is vele töltött. Első nap még csak 1 órát voltunk, másnap már kettőt, 3. nap már ott ebédelt a Lányom, 4. nap elvittem, ott tízóraizott, játszott, ebédelt, aztán mentem érte. 5., 6. nap is ugyanúgy, aztán a 6. naptól kezdve már ott is aludt. Be kellett menni 1 órára és várni, amíg felébred, hogy rögtön ott legyek, ha ébred. A második hét végére már ott is uzsonnázott és uzsi után kellett elhozni.
Ez így nagyon korrekt és fájdalommentes volt. A Lányom nagyon élvezte és nekem is könnyebb volt, hogy nem rögtön bedobták őt a mély vízbe, hanem szépen fokozatosan hozzászokott a minden napi "munkához".
Mi tegnap kezdtük. Csak délelőtt fog járni a fiam. Tegnap 1 órára hagytam egyedül, ma elvittem, ott voltam vele 1/2 őrat, aztan hazajöttem. Ha nem telefonálnak, akkor majd ebéd után megyek érte.
Szerintem jó, ha a gyerek diktal, de ha ne ignyli, akkor nem kell elhúzni a beszoktatást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!