Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Jogszerű, ha egy óvodában...

Jogszerű, ha egy óvodában nincs beszoktatás?

Figyelt kérdés
Tudom, legtöbb helyen nincs szülős beszoktatás. Első nap kötelező beadnia gyereket a szülőnek és a szülő nem lehet vele. De jogos ez? Nincs valami törvény ezzel kapcsolatban a gyerekek védelmére? Vagy a szülő álláspontja védelmére? Alapbetően abban az óvodában sincs szülős beszoktatás, ahova a fiam kezdett el járni. De amikor szóltunk, hogy nekünk ez nem egyezik az elveinkkel, rögtön megengedték. Nagyon olyan volt, mintha ennek nem mondhattak volna ellent. Kérem, hogy csak azok válaszoljanak, akik valóban tudják erre a választ. Nem az egyéni véleményekre vagyok kíváncsi a beszoktatást illetően.
szept. 2. 21:53
 61/110 anonim ***** válasza:
50%

Egyedül itt te vagy bírka!

Te kinek képzeled magad, te tudatlan véglény, hogy leidiótázol itt mindenkit, aki egy normális ütemben be tudja szoktatni a gyerekét az óvodába.

Nem mindenki egy tudálékos bezzeganyu, mindenkinél jobban tudok mindent.

A szád az nagy, de eddig egy önálló nyálad nem volt,bólogatsz minden rossz tapasztalatnak, hogy naügye igazam van, ezt olvastad, azt írták neked, de lövésed nincs az egész beszoktatás valódi lélektanáról.

Reméljük a gyereked azért legalább óvónőtől megtanul szociálódni.

szept. 3. 15:45
 62/110 A kérdező kommentje:
Én is ezt kívánom nektek, csak fordítva. Remélem, a gyereketek legalább az óvónőtől tanul érzelmi biztonságot.
szept. 3. 15:51
 63/110 anonim ***** válasza:
15%

“Ha az ovira készültök,beszéltek a jó dolgokról, együtt várjatok, az óvónővel szimpatizálsz, hidd el semmilyen plusz eszköz nem kell. Simán felveszi a ritmust,nem lesz se sírás, se ellenkezés és szeretni fogja.”

Ismerek olyat, aki így csinálta, mégis hetekig ment a sírás. Ő mit rontott el?

“ de lövésed nincs az egész beszoktatás valódi lélektanáról.”

Kérlek írd le, hogy más is megtudja!

szept. 3. 16:13
 64/110 anonim ***** válasza:
#63 A kérdező leírta,mielőtt rácsapott 2x az asztalra, olvasd vissza 😂
szept. 3. 16:18
 65/110 anonim ***** válasza:
Én a te válaszodra vagyok kíváncsi.
szept. 3. 16:22
 66/110 anonim ***** válasza:
54%
kérdező miėrt nem vited waldorf ovodába ? ti oda valok vagytok .
szept. 3. 16:50
 67/110 anonim ***** válasza:
42%

“ti oda valok vagytok”

Ennél alávalóbb, gőgösebb megnyilvánulást még egy politikus sem tudott volna írni. Bayer sóba vele.

szept. 3. 16:53
 68/110 anonim ***** válasza:
63%
Még egy csodabogár pszichológus anyuka aki azt hiszi ő mindent tud vagyis csak ő tud mindent..az óvónők álma leszel a gyerekeddel együtt...
szept. 3. 17:30
 69/110 anonim ***** válasza:
58%
Kérdező 20 évesen azért majd elmehet máshoz aludni vagy mész vele nehogy traumatizálódjon a kis prüntyikéd?
szept. 3. 17:35
 70/110 anonim ***** válasza:
14%
69: látszik nem érted miről beszél a kérdező és mi itt páran… de mindegy, nem mindenki volt jó szövegértésből… 🤷‍♀️
szept. 3. 17:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!