Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Jogszerű, ha egy óvodában...

Jogszerű, ha egy óvodában nincs beszoktatás?

Figyelt kérdés
Tudom, legtöbb helyen nincs szülős beszoktatás. Első nap kötelező beadnia gyereket a szülőnek és a szülő nem lehet vele. De jogos ez? Nincs valami törvény ezzel kapcsolatban a gyerekek védelmére? Vagy a szülő álláspontja védelmére? Alapbetően abban az óvodában sincs szülős beszoktatás, ahova a fiam kezdett el járni. De amikor szóltunk, hogy nekünk ez nem egyezik az elveinkkel, rögtön megengedték. Nagyon olyan volt, mintha ennek nem mondhattak volna ellent. Kérem, hogy csak azok válaszoljanak, akik valóban tudják erre a választ. Nem az egyéni véleményekre vagyok kíváncsi a beszoktatást illetően.
szept. 2. 21:53
 71/110 anonim ***** válasza:
58%

70es de értdem. Ha anyuka nem szoktathatja 3 évig oviba a gyerekét akkor élete végéig traumatizálódik, egy lelki roncs lesz aki sosem fog bízni senkiben és nem lesznek normális kapcsolatai, hiszen a gonosz kegyetlen óvónők kínozzák az ártatlant és szegény anyukáját. De a lényeg hogy a kérdező még a folyosón meg tudta szopiztatn és tisztába tenni 3 éves csöppnyi babáját mielőtt kiszakították a karjai közül hogy egy életre törést szerezzen. Remélem nem zavarták ki az épületből, hiszen akkro nem zokoghhatott volna amiért 2 órára elszakították a gyermekétől aki persze egy életre tönkrement.

Az ilyenek teszik tönkre a gyerekük mert még 20 évesen is rá rvannak tapadva és azt hiszik nélkülük nem éli túl a gyerek.

Kérdező igen nektek az lenne jó ha 18 éves korodig engednék hogy a ciciden legyen a csöppséged, ne is kelljen soha közösségbe járnia hiszen egy életre lelki sérült lesz.

szept. 3. 18:06
 72/110 A kérdező kommentje:
Én is ezt gondolom. Ez a szövegértési szint kegyetlen. Talán általános alsós szint. Az ilyenekkel érvelni sem érdemes, úgysem értik.
szept. 3. 18:11
 73/110 A kérdező kommentje:
69nek címeztem.
szept. 3. 18:11
 74/110 anonim ***** válasza:
38%
71: te tényleg ennyire hülye vagy vagy csak játszod a hülyét?? Undorító bullying amit ebben a posztban lenyomtál. Vajon ugyanígy viselkednél face-to-face is? Vagy csak otthon szidsz mindenkit kontrollálatlanul?
szept. 3. 19:41
 75/110 A kérdező kommentje:
74-es: Én a gyerekét sajnálom őszintén. Szegény mit élhet át mellette.
szept. 3. 19:50
 76/110 anonim ***** válasza:
52%
Mi meg a te gyereked sajnáljuk, még ötödikben is ott ülsz mellette :)
szept. 3. 20:05
 77/110 anonim ***** válasza:
75%
Sajnállak hogy nem tudsz mást elképzelni. 🙈🙈🙈
szept. 3. 20:06
 78/110 A kérdező kommentje:
76os, te folyamatosan lejáratod magad a "magasszintű" szövegértelmezési képességeiddel. Felfogtad, hogy az én gyerekem egy délelőtt és pár óra alatt beszokott az én módszeremmel? Ti csak nyugodtan terrorizáljátok a saját gyerekeiteket tovább.
szept. 3. 20:46
 79/110 anonim ***** válasza:
40%

Te kihez beszélsz milyen "folyamatosan".

Egy délelőtt az oviban még nen beszokás csillagom.

Majd ha egy hete ott alszik, akkor mondhatod, hogy beszokott.

szept. 3. 21:21
 80/110 A kérdező kommentje:
A lényeg ugyanaz, összevissza beszéltek. A mondandón lényege, hogy ennyi idő után leváltunk egymásról, olyannyira,hogy ma már ott is aludt. Továbbra sem értitek a lényeget. Ha nem jön be az első verzió amit mondtok, pl hogy még ötödikben is ott fogok vele ülni, akkor kitaláltok mást, beleköttök másba. Jelen esetben hogy még nem szokott be. A férjetek ezt a fajta stílusotokat hogy bírja? Vagy már le is lépett?
szept. 3. 21:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!