Jogszerű, ha egy óvodában nincs beszoktatás?
Figyelt kérdés
Tudom, legtöbb helyen nincs szülős beszoktatás. Első nap kötelező beadnia gyereket a szülőnek és a szülő nem lehet vele. De jogos ez? Nincs valami törvény ezzel kapcsolatban a gyerekek védelmére? Vagy a szülő álláspontja védelmére? Alapbetően abban az óvodában sincs szülős beszoktatás, ahova a fiam kezdett el járni. De amikor szóltunk, hogy nekünk ez nem egyezik az elveinkkel, rögtön megengedték. Nagyon olyan volt, mintha ennek nem mondhattak volna ellent. Kérem, hogy csak azok válaszoljanak, akik valóban tudják erre a választ. Nem az egyéni véleményekre vagyok kíváncsi a beszoktatást illetően.szept. 2. 21:53
91/110 A kérdező kommentje:
Augusztusban meg kellett rendelni az étkezését szeptember 1-től. Attól, hogy nálatok máshogy van, ne mást nézz hülyének.
szept. 3. 22:14
92/110 A kérdező kommentje:
Igen, és mit nem értesz rajta? Ezt is elmagyarázzam?
szept. 3. 22:15
93/110 A kérdező kommentje:
Jézusom. Ki mondta, hogy tegnap aludt ott??? 😀
szept. 3. 22:16
94/110 A kérdező kommentje:
Legalább olvasni tudjatok már, hogy normális vitát folytassunk!
szept. 3. 22:16
95/110 anonim válasza:
Hogy ma kezdte az ovit, de már tegnap is ottaludt?
Nagyon gáz vagy, kérdező, legalább a saját sztoridat jól építetted volna fel.
Kamu kérdés kiírásért törlés jár, viszlát!
96/110 A kérdező kommentje:
A gyengébbek kedvéért leírom újra, bár már megtettem, de már nem újdonság, hogy nem értitek. Hétfőn kezdett. A kaja végig le volt foglalva uzsonnáig. (Nyilván ilyenkor még lutri, hogy ott maradunk-e addig vagy nem.) Ma pedig már reggel ott tudtam hagyni és be sem kellett mennem többet. Egyszer rákérdeztem, elvolt és eljöttem. Ennyi. Ha este írok ki egy kérdést, az neked azt jelenti, hogy csak másnaptól kezdem a beszoktatást? 😀😀
szept. 3. 22:19
97/110 A kérdező kommentje:
Hol írtam, hogy tegnap aludt ott? Basszus te nem vagy egy észlény. Ma aludt ott!
szept. 3. 22:20
98/110 anonim válasza:
Magadat szorskoztatod ? Itt de ez inkább csak egy hergelö kérdés.
99/110 anonim válasza:
Első nap nincs ottalvás. És valóban azt írtad, hogy tegnap volt az első napja, később azt, hogy hétfőn.
Kamukérdés.
100/110 A kérdező kommentje:
Ha bemásolod, hol írtam ezt, esküszöm igazat adok neked. :D
szept. 4. 08:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!