Szerintetek jó beszoktatási módszer, ha az üvöltve síró gyereket letépik az anyjáról "beszoktatás" címen?
Idő van, menni kell, a gyerek nem nyugszik meg, ezért a vadidegen pedagógus leválasztja az anyjáról és elhúzza magával, miközben a gyerek küzd az anyjáért, kapálózik és torkaszakadtából ordítja, hogy "Anyaa!"
Aki szerint nem, az milyen más módszert tud helyette?
Ha nincs más mód, akkor ezt tudják tenni.
Kb 5 perc múlva a gyerek megnyugszik, és nem lesz semmi baja. Ez a viselkedés az anyukának szól!
Saját magamból indulok ki. Én csak az utolsó 1 évet jártam oviba. Minden reggel üvöltöttem ha anyám vitt, ha nővérem akkor nem volt semmi gond.
Amint anyám elment abba hagytam, és jól éreztem magam. A cirkusz anyámnak szólt aki amúgy nem sok lópikulát foglalkozott velem.
Elhiszem, hogy szívettépő látvány. De nem pátyolgathat mindenkit órákig sem a szülő sem a pedagógus. Másképp ezt nem igazán lehet rendezni 20 másik gyerek mellett, plána ha akad még más síró gyermek is.
A fiam 2 hónapig ordított minden reggel... majdnem 4 évesen kezdte.
Most a 2 hónapig minden egyes nap ott kellett volna ülnöm mellette szerinted?!
Elmondták az óvónők, az első naptól kb 5 perc sírás után abba is hagyta, ment játszani.
Most fogadjunk, valami "majd a felnőttkorában emiatt lesz szorongós" vagy "ko fog hatni a kapcsolataira, nem fog megbízni az anyjában, senkiben" jellegű válaszokat vártál...
Nem, nem fog kihatni az ég világon semmire 😉
Kicsit túltolod ezt az életéért küzd dolgot. És valóban csak az anyának szól. Utána észre sem veszi, hogy anya már nincs ott.
Nálunk sír reggel, mert nem akar menni, velem akar maradni, délután meg ugyanolyan hisztit levág, mert ő még játszik, nem akar hazamenni. Akkor is az életéért küzd?
Ez az élet rendje.
És amíg látjta rajtad a kétségseesést addig hisztizni is fog.
amúgy valószínűleg nem volt elég érett az iakolához?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!