Jogszerű, ha egy óvodában nincs beszoktatás?
Ezt kedden írtad,
"Nekem ma mondta a fiam saját magától, hogy kész rá, hogy kimenjek. Épp kint ülök a folyosón. Lehet így is. Meg lehetett volna úgy is, hogy terrorral beerőszakolom az első nap vadidegenek közé."
Ott van, első nap te nem erőszakolod be idegenek közé. Kedden.
Ezt meg pár óra múlva írtad.
" Hétfőn kezdett. A kaja végig le volt foglalva uzsonnáig. (Nyilván ilyenkor még lutri, hogy ott maradunk-e addig vagy nem.) Ma pedig már reggel ott tudtam hagyni és be sem kellett mennem többet."
Többször leítad, hogy itt mindenki hülye, mert nem megy a szövegértés. Megy az, csak a sztori változik folyton, nehéz követni.
1,kamu
2,mégsem jött be hétfőn a szuperbábozás, és bömbölt a gyereked, ezért inkább először kihagytad a sztoriból,hogy igazad legyen és a csodás keddel indítottál,csak ezt elfelejtetted később.
101: neked tényleg probléma a szövegértés 🤦♀️ segítek
Amit leírt a kérdező azt jelenti, hogy első nap (hétfőn) nem erőszakolta be, hanem ottmaradt vele, majd kedden hagyta ott - ezt állította szembe azzal amikor már első nap nem mehet be a gyerekkel a szülő, amit itt sokan mondogatták.
Mé
(A szomorú hogy neked ugyanannyi szavazati jogod van, mint annak aki kristály tisztán érti, amit olvas)
Nem kell megmagyarázni a bizonyítványt. De, nem, ha azt írom hogy ma vagyok itt első nap, az azt jelenti amit jelent :D nen azt írta, hogy de tegnap is otthagyhattam, hanem, ma első nap.
A kérdező végig hazudik, bunkózik, lehülyéz mindenkit, aki nem ért vele egyet.
Tényleg istenments az ilyen anyukától az oviban, jól írták előttem.
Erre érted? Ne aggódj, leelemzem neked.
"Nekem ma mondta a fiam saját magától, hogy kész rá, hogy kimenjek. Épp kint ülök a folyosón. Lehet így is. Meg lehetett volna úgy is, hogy terrorral beerőszakolom az első nap vadidegenek közé."
MA MONDTA, TEHÁT KEDDEN, HOGY MARADNI AKAR. ÍGY KEDDEN, KIÜLTEM. EZT SZEMBEÁLLÍTOTTAM AZZAL, HOGY LEHET ÍGY IS, ÉSLEHET ÚVY IS, HOGY TERRORRAL BENT MARAD AZ ELSŐ NAP. MIKOR VOLT AZ OVIKEZDÉS ELSŐ NAPJA? HÈTFŐN!!
Tényleg meglepő, hogy még ez sem megy...
Most komolyan nekem akarsz bizonyítani? Neked egy nagy bajod van, belehalsz ha nincs igazad, ha nem fogadják el a véleményed, és falnak mész, ha nem a tiéd az utolsó szó.
A fogalmazás nem megy,
de lényeg, hogy tudsz bábozni.
De ha meg minden ilyen szuperül ment, már hétfőn, akkor mit görcsölsz ezen még kedden, hogy no, kinek volt igaza és miért, mit nem engednek?
Ugyahogy vagy, nem vagy komplett.
Kezeld az önbizalomhiányod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!