Mit csináljak, ha a kisebbik gyerekemet már most sokkal jobban szeretem?
3 éves a fiam, 2 hónapos a lányom.
Már az első terhességnél is kislányra vágytam, mikor a Nifty tesztet megcsináltattuk és kiderült, hogy kisfiú, elsírtam magam. Utána persze ez elmúlt, imádjuk a fiunkat, sosem éreztem azt mellette, hogy bárcsak lányom lenne.
A kistesó viszont lány lett és vele úgy érzem, azonnal egy hullámhosszon vagyok, az első perctől. A fiamnál az első pár hét olyan volt, mintha idegen lettem volna a saját házamban, nem találtam a helyem, nem tudtam magammal mit kezdeni, furcsa érzés volt az egész. Féltem, hogy a második gyereknél is előjön, de nem, semmi ilyen nem volt. Kicsit ilyen "szivárvány és pillangók érzés", ami vele van, hogy minden jó, minden szuper, ha tehetném, egész nap vele lennék összebújva.
Ez a gond, hogy van ugye a fiam, aki ezt az idillt "megzavarja", legalábbis így érzem. Nem hibáztathatom, ezt tudom, de tényleg néha azt érzem, hogy bár elvinnék a nagyszülők magukhoz pár hétre. Vagy, hogy alig várom, hogy kezdje szeptemberben az ovit és kicsit nélküle legyünk... Tudom, nem jó ez így, én is érzem.
Anyukámmal beszéltem már erről, ő próbál azzal segíteni, hogy néha elmegy a picivel sétálni, vagy ha náluk vagyunk, ő eteti, altatja, hogy én lehessek többet a naggyal, hátha ez segít, de nem igazán ezt érzem.
"Igen, biztos boldog élete lenne egy olyan apával, aki azzal a tudattal él, hogy a házassága a fia miatt ment tönkre. Te normális vagy amúgy? :D "
Nem. Nem a fia miatt ment tönkre, hanem a nem komplett anyja miatt.
Kérdező!
Nalad fejben nagy gondok vannak. Megis hogy a fenebe kepzeled hogy igy beszelsz valakivel, aki rad szánta az idejet?
Reszelhetjuk a szart,szepithetjuk a dolgokat hogy jaj de hat a ferjem es anyukam segitenek, meg semmibaj nincs a kisfiuval blablabla... de mentalisan meg vagy borulva. Na ilyenkor mondom, hogy miert nem lehet a terhesseget mentalis egeszseghez kotni??
Sokan irtuk menj pszichologushoz. Mi igazabol letojjuk mi van veled. Jobbat nem is tudunk mondani. Csinalj amit akarsz.
Remelem azert a csaladod/baratok/ismerosok elott szegyelled magad!
"Mindig elcsodálkozok, mennyi szranya van. :/ attól, hogy leirjatok százan, nektek is milyen csúnya gondolataitok voltak a szülés után a gyereketekkel kapcsolatban, a kérdező nem lesz kevésbé szranya, mert de, az. Mélységesen sajnálom a fiát. "
Aki ilyeneket ír, inkább fél másodpercet se szánjon rám az idejéből! :)
Felolem flegmazhatsz es le is pontozhatsz :) attol meg ami igaz az igaz.
"Mas egyeb?"
Meg annyi, hogyha ferjed es anyukad nem lenne, hogyan birkoznal meg ezzel az erzessel? De tudod mit, ne valaszolj. Erre is kitalalnal vmi f*szsagot.
Menj kezeltesd magad, vagy a sajat gyereked eletet teszed pokolla.
Miért nem húzol már el innen, úgy őszintén?
Ne válaszoljak, de kérdezgetsz, számon kérsz, okádod a mocskot ide. Ennek mi értelme van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!