Megkertem a gyerekemet hogy vigyazzon valamire de elrontotta. Mit csinaljak?
A mai játékok meg a nagy része vacak, egyszer használatos.
Direkt szakította szét?
Vegyél neki Legot, az bírja a strapát.
ragasszátok meg együtt utána tedd fel a szekrény tetejére. mivel nem tud rá vigyázni, nem játszhat vele a felügyeleted nélkül.szerintem ennyi elég, 4 éves, ráadásul egy papírdobozról van szó, engem mondjuk ez pont nem érdekelne :)
én is vigyáztam a játékaimra, 30x éve megvannak, de speciel a kirakók mind szatyorban vannak mert elszakadt a dobozuk, a társasok is ragasztózva van. engem se büntettek meg ezért, én se tenném a gyerekemmel
Ja a régi szép időkre mindenki úgy emlékszik, hogy bezzeg akkor mennyivel jól neveltebbek és szófogadóbbak voltak a gyerekek! Biztos te is hallottál ilyen szöveget a szüleidtől / nagyszüleidtől. Az idő mindent megszépít! :)
Mutasd meg neki a technikáját, hogyan kell szétszedni a puzzle darabokat anélkül, hogy elszakadnának. És igen, javítsa meg ő és ne negyél másikat, de ne is dobd ki ezt.
mentootlet.blogspot.com/2014/10/pet-palackbol-cipzaras-tarolodoboz.html?m=1
Na, ilyet csinálok, csak az egyik felét nagyobbra vágom. Ha tönkremegy se sajnálja az ember, hiszen 10perc újat csinálni, a cipzárt meg ki lehet menteni belőle :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!