Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mennyit segít a párotok a...

Mennyit segít a párotok a babával?

Figyelt kérdés
Nektek mennyit segít párotok a babával? Nálunk tápszeres a kicsi. Megértem, hogy apuka dolgozik, de sosem alszik velünk, éjszakai etetések kizárva, ha nagyon sír, átjön megkérdezi mi a baj és megy aludni. Hétkoznap meg is értem, bàr alszik minden delutan is, de hétvégén sem jut soha eszébe, hogy egy etetést vallaljon, amíg én pihenek picit. Ha szólok neki, akkor fel van hàborodva, mert ő segít furdetni meg délutan 1-2* megeteti a kicsit, de akkor is van amikor már én böfiztetek. Egyszer azt vágta a fejemhez, hogy anya dolga éjszakázni.. igenám, de én délután sem pihenek amikor ő, max ha épp elalszik a kicsi a hasfájàs mellett.. tényleg ez a normális? Apukák, ti is válaszolhattok.
2023. febr. 11. 01:35
 71/94 anonim ***** válasza:
100%
Ne haragudj, de szerintem ebből néhány éven belül válás lesz. Ahogy az előző válaszoló írta, a férjed most a nagyobb gyereked. Ebbe bele fogsz gebedni, mert hiába fog többet aludni a gyerek és elmúlik a hasfájás, jön majd a fogzás, mozgásfejlődés, dackorszak. Jelenleg a férjed csak nyűg akire pluszban moshatsz és főzhetsz. Lehet könnyebb életed lenne nélküle...
2023. febr. 11. 18:29
 72/94 anonim ***** válasza:
7%

Mert normál esetben a gyerek alszik éjjel. Neki is pihenésre van szüksége. Ha nem beteg és hagyják nyugodtan aludni aludni fog. Pláne mikor már akkora, hogy nappal csak 1-2szer alszik.

Miután a fiam már 11 éves ezeken túl vagyunk, így van tapasztalatom.

Az meg, hogy saját szobája meg ágya van ridegtartás? Ez a normális.

2023. febr. 11. 22:57
 73/94 A kérdező kommentje:
Nálunk még csak 6 hetes a kicsi. Hasfájós, most növekedési ugràs stb... Szerintem nem kell ecsetelnem.
2023. febr. 12. 00:06
 74/94 anonim ***** válasza:
100%

#772 Te tényleg anya vagy? Rettenetesen sajnálom azt a gyereket ha igen... Nem értem, hogyan lehet valaki ennyire sötét.

A kisbabáknál nagyon is normális az hogy folyamatosan felkelnek. Főlleg egy újszülöttnél majdnem. Gondolj már bele, kiszakadnak az anyából, a nap hideg világba. Még jó hogy csak úgy elkezd félni, és akkor jön a bömbölés, nem véletlen, hogy sok csak anyán lógva tud aludni. A másik meg a hasfájós időszak az egy pokol, persze ezt neked tudni kéne...

Ja bocsi a te fiadnál ilyenek nem voltak mert ő az egész estét végigaludta.

Mi pedig akiknek a gyereke nem teszi ezt meg menjünk orvoshoz, mert ez nem normális. Taps taps...

Sajnálom kedves kérdező a helyzeted, az én véleményem is az, hogy többre mennél a párod nélkül. Egy kis nyápic punci... mi az, hpgy délután elvonulok aludni, mintha csak te csináltad/akartad volna a babát. Te szinte hullaként omlasz össze, ő meg játsza a kis áldozatot mert dolgozik, vicc. Ha kidobod adnál esélyt magadnak, hogy idővel egy támogató társat találj.

Probálj azért minnél többet pihenni, nehogy rámanjen a mentális egéyzségedre vagy a testire. Kitartást!

2023. febr. 12. 01:56
 75/94 anonim ***** válasza:
100%

Szóval a te fiad.....aha, és ugye csak olyan létezik mint a tiéd.

Ezt meg nem tudom honnan veszed, hogy a kisbabàk kivétel nélkül mind csak alszanak. Te szatyorban élsz? Oke, hogy a tiéd jól és sokat aludt, de ne mond màr, hogy te soha nem hallottàl olyanról, akinek a babàja sokat sírt, kólikás volt, nehezen lehetett letenni stb. Jaaa vagy te eldöntötted magadban, hogy a szülő nem hagyja csak aludni? 🤦

2023. febr. 12. 07:41
 76/94 anonim ***** válasza:
100%

72!

Elmondom, a 16hónapos lányom 5-6x kel, a 4 éves fiam 2x... akkor most mit csináljak? Üssem agyon őket? Vagy tegyem ki az udvarra?

2023. febr. 12. 07:48
 77/94 anonim ***** válasza:
73%

Ahhhaaa.

Szóval 11 éve volt egy nagyon jó alvó pici budha babád (egyébként az idő múlása is sokat szépít ám az emlékeken) és azt hiszed ez a Te érdemed?! Úgy gondolod azért mert Te jól csináltad?!

Sajnálom hogy letörünk ezzel, de marha kevés ebben a Te érdemed. Ez annyira a baba temperamentumától függgő dolog

2023. febr. 12. 08:02
 78/94 anonim ***** válasza:
20%

“ Az meg, hogy saját szobája meg ágya van ridegtartás? ”

Feleslegesen ferdíted el, amiket írunk :) egy 6 hetes csecsemőt átb@szni egyedül egy külön szobába egész éjjel, az bizony ridegtartás. Nem a külön szoba meg ágy, az alap hogy van neki.

Mellesleg a 6 hetes babám nappal kb. 3-4x aludt fél órát, pedig nem volt hasfájós, szimplán ennyi volt az alvásigénye

2023. febr. 12. 08:07
 79/94 anonim ***** válasza:
93%

#78 millió embernek az első pillanattól külön alszik a babàja, sajàt szobàban. Nem, nem àtb@ssza, csak oda teszi le aludni. Azért neked se billeg minden, ha ezt ebben a formában nem érted. 2 éves a gyerekem, a sajàt àgyàban szeret aludni az első pillanattól kezdve. Ő volt az a fajta baba aki felett ott görnyedhettem, popsitpakolva, hàtarsimogatva ha nyűgös volt, mert utàlta ha kivettem aztàn hurcolgattam. Nem minden gyerek egyforma, a tiédnek csak az volt jó ha karnyújtásnyira voltál, màsé meg tök jól elaludt a nyugiba a sajàt szobàjàban.

Te sem vagy kevésbé korlatolt mint a màsik kommentelő, meg még rosszindulatú is vagy.

2023. febr. 12. 08:21
 80/94 anonim ***** válasza:
90%

Istenem de dedós vagy😂

Azért mert nem értek veled, és ràmutatok miért írsz hülyeségeket, még nem leszek rosszindulatú.

Amúgy mit vettem volna magamra? Írtam hogy az én gyerekemnek ez mindig is megfelelt.

2023. febr. 12. 08:30

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!