Mennyit segít a párotok a babával?
“ Azért mert nem értek veled, és ràmutatok miért írsz hülyeségeket, még nem leszek rosszindulatú.”
Oh nézzük csak ki csinálta ezt elsőnek. Igen igen, eltaláltad: te. Dedós
“ Amúgy mit vettem volna magamra? Írtam hogy az én gyerekemnek ez mindig is megfelelt”
Mint ahogy a rabszolga feleségeknek is megfelel az, hogy a férjük semmit sem segít, mégis hisztiznek, hogy szerintük ez a normális :) nem tűnik fel, hogy ugyanazt csinálod?
És annak, hogy a gyerekednek ez megfelelt, mi köze van hozzá, hogy magadra vetted az írtakat? Te magad válaszolgatsz rá és írod, hogy te pont olyan van, ergo magadra vetted.
Atya ég
Annyi köze van hozzà, hogy van egy kiegyensúlyozott boldog gyerekem, szóval valószínűleg nem lett ridegtartàsban nevelve. Ugye itt jön képbe, a te agymenésed, miszerint a különszobàban alvó gyerek ridegtartàsban van.
A rabszolga feleség meg akkor is rabszolga marad, ha megfelel ha nem neki. A hasonlatodnak értelme sincs.
Amúgy kicsit visszavehetnél azok utàn hogy egy csomó embert sértesz meg, csak úgy, ridegtartásozol és akkor még neked àll feljebb.
Igen, látjuk, hogy meg vagy sértve és mivel tudod a mondandód érvekkel alátámasztani, a jó bevált megoldást választod: a támadást. Attól, hogy te rosszindulatú meg hasonló b.romságokkal dobálózól, még nem lesz ám igaz.
Felesleges is tele offolnod a kérdést
Kiscica, az hogy leírom hogy babàk milliói alszanak külön szobàban, és jól érzik magukat, az még mindig nem tàmadás, még mindig nem rosszindulat, pusztán tény. Ennél nagyobb érv a vilagon nincs, hogy megcáfoljam a ridegtartós másikszobàba "àtb@szós" maszlagodat.
Itt egyedül te vagy aki mem tud érvelni, csak hebeg habog össze vissza, miután hülyeségeket írt. És még annyi nincs benned, hogy àtgondold.
Ahhoz szólok hozzà amihez akarok, véleményem van. Nem, nem csak arról "magamra vettem", de a làthatóan 2 db agysejteddel ezt nyilván nehéz felfogni😂
Babám, làtom hogy nem tűnik fel, hogy tőled 1 db érv nem hangzott el, amivel alátàmaszthatnàd miért is van ridegtartàsban a különalvó gyerek. Továbbra is csak hebegsz, meg rajtam köszörülöd a nyelved.
Még csak érintőlegesen sem írtam olyat, hogy szar vagy jó anya vagyok. Sebaj, a korábbi kommenteid után ezen màr meg sem lepődök😂
Igen, megyek, hülyékkel nem vitázom.
Majd egy sült bolondnak fogom itt az érveket írogatni, aki 1 órája hisztizik itt, mert sértve érzi magát és azt gondolja sz. r anyának lett titulálva és kézzel-lábbal ellenkezik ellene, aztán meg ezt letagadja :)
Babám, attól hogy itt kamu cukiskodsz a becézgetéssel meg hebegsz-habogsz, attól még nem lesz igazad :)
Na szia
Ha egyből megkiséreltél volna érvelni, a korábbi kommentekre nem is lett volna szükség te észlény😂 Birom, mikor valaki kiprovokja ezeket a gyerekes adok kapokat, majd még ő akad ki, hogy a másiknak nem is lehet érvelni. Jah, aki meg se próbàlja.
Én egyből leírtam tök normálisan, hogy nincs 2 egyforma baba, és ennek fényében nem lesz automatikusan ridegtartàs a külön altatás, benned nem volt egy percre se annyi, hogy erre kulturàltan válaszolj. Nem volt, mert benned ennél több nincs is, mit amit magadból előadtàl 😉 Szomorù, màskor maradj csendben.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!