Van itt olyan akinek van gyereke de nem szereti a gyerekeket és a sajátját is nyűgnek érzi?
Látom vannak akiknek 3-4-5 gyerekük is van és mosolygós facebook képeket töltenek fel, minden mesés, mint a filmekben, közben a színfalak mögött hallom ahogy sokszor apuka szidja anyát, anyuka szidja apát, a gyerekekkel üvöltenek néha és látom az anyán, hogy totál kivan, idegileg roncs és mint egy robot, egész nap mos-főz-takarít, semmi élete. Apa elmegy dolgozik és haza jön, nem sokat kínlódik a gyerekekkel és a háztartással.
Én is apa vagyok van 1 gyerekünk, 11 éves, de ezt a 11 évet amit rááldoztam, ha visszakaphatnám bármit megtennék. Nekem nem volt jó, hogy lett, mert semmi türelmem még 1 gyerekhez sem és ha 4 esetében már rég öngyilkos lettem volna, el nem bírnám viselni azt a ricsajt amit csinálnak. A párom akarta jobban és ő szerette volna, én csak belementem, mert 10 év kapcsolat után már mondjuk ideje volt. Ennek ellenére nem tudtam soha átadni magam ennek az "örömnek" minden pillanat egy nyűg, mikor mennem kellett érte az iskolába már azoktól kiborultam, hogy munka után nem mehetek haza, hanem még rohangáljak sárban, jégben, viharban a gyerekért. Emelem kalapom aki elbír 3-4 gyerekkel, de alapból nem szeretem őket. Nem bántottam egyet se soha, de nem bírom elviselni, mert nem tudok a szintjükkel azonosulni. Voltam gyerek, de visszamenni gyerekbe még a fiam mellett is szenvedés volt és rengeteg szorongást okozott, depressziós is voltam sokáig még kisebb volt és több tehernek éreztem. Van így ezzel más is?
Nem volt kötelező gyereket csinálni. 10 év után is ott lehetett volna hagyni a feleséged ha te nem akarsz gyereket.
Csak képzeld el hogy szegény srácod elolvassa ezeket a sorokat. Nem kérte hogy megszülessen. De meg téged kellene sajnálni :D nevetséges vagy már bocs.
Ez a baromi nagy önmegvalósítási vágy ami mindekinek van manapság…mennyi ilyen gyereket termel ki akik valahogy érzik hogy valami nem oké, mert apunak/anyunak teher érte menni az iskolába munka után teher vele játszani, tanulni vele, szeretni, mert o inkább dögleni akar munka után. 🤦♀️
Százszor jobban becsülöm azokat a gyerekmentes embereket akik az elején elmondják hogy köszönik nem akarnak gyereket x okból kifolyólag. Nem a már 11 éves gyereke mellől írkál ilyeneket.
Nekem ismerős ez a kérdező. Tavaly olvastam egy nagyon hasonló kérdést, akkor 10 éves volt a gyerek. Igaz, abban nem volt szó epilepsziáról, de a többi stimmel. Sajnálom, Kérdező, akár ugyanaz vagy, akár nem. Valóban előbb kellett volna meggondolni, vagy ha tényleg ennyire nem bírod, már rég el kellett volna válni. Még mindig megteheted, nem te lennél az első hétvégi apuka. Ezt, amit nekünk elmondtál, mondd el a feleségednek is. Hibát követtél el, de ne hagyd, hogy rámenjen az életed.
N
Nekem nincs gyerekem, soha nem is lesz, mert nem akarok, sosem akartam, tudom hogy nem nekem való. A férjem sem akar. Mi inkább élünk nyugalomban, kevesebb stresszel, szabadon, kötetlenebbül, élünk egymásnak, a kiskutyánknak, a hobbijainknak, a munkánknak.:)
Attól, hogy egy családban látsz rosszabb pillanatokat, gyerekkel kiabálást vagy hasonló, az még nem jelenti azt, hogy utálják a gyereküket a szülők, szimplán nincsenek kötélből az idegeik. Ha van gyereked, tudhatod, hogy keményen probára teszi a szülők idegrendszerét.
Egyébként biztosan vannak olyanok akik nem szeretik a gyereküket, de azok többsége vagy nem fogja bevallani, vagy azok azok akik wcbe, kukába dobják, halálra verik, éheztetik stb stb.
Nem kell játszani az áldozatot, nem volt kötelező gyereket csinálnod, ha nem akarsz, nem szereted őket. Most eszed amit magadnak főztél.
Kerestél volna olyan nőt aki szintén nem akar. Te voltál felelőtlen, hát ne sajnáltasd magad. Szánalmas.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!