Nektek mennyit segít párotok a babával? Nálunk tápszeres a kicsi. Megértem, hogy apuka dolgozik, de sosem alszik velünk, éjszakai etetések kizárva, ha nagyon sír, átjön megkérdezi mi a baj és megy aludni. Hétkoznap meg is értem, bàr alszik minden delutan is, de hétvégén sem jut soha eszébe, hogy egy etetést vallaljon, amíg én pihenek picit. Ha szólok neki, akkor fel van hàborodva, mert ő segít furdetni meg délutan 1-2* megeteti a kicsit, de akkor is van amikor már én böfiztetek. Egyszer azt vágta a fejemhez, hogy anya dolga éjszakázni.. igenám, de én délután sem pihenek amikor ő, max ha épp elalszik a kicsi a hasfájàs mellett.. tényleg ez a normális? Apukák, ti is válaszolhattok.
#32 az ilyenek nem mennek vissza dolgozni. Itt is hányszor olvashattunk màr ilyet hogy normàlis nő otthon van nem a karriert hajtja. Aztán folytatódhat az alà-fólölérendeltségi spirál amiben ezek csak még kiszolgàltatottabbak lesznek, mégtöbbmindent dörgölhet szent apuka az orruk alà, aztán igy megy ez végig. Szép élet.
2023. febr. 11. 10:55
42/94 anonim válasza:
Mondjuk azt sem értem, aki arra hivatkozik, hogy a férj tartja el a családot. Nálunk speciel én kerestem jobban, vezető beosztásban dolgoztam, a csed-em több mint 450 ezer, a gyed-em 230ezer, tehát a baba 1 éves koráig ugyanolyan, mintha dolgoztam volna pénzügyileg. Utána meg kevesebb, de akkor már vissza lehet menni teljes vagy részmunkaidőbe is, akkor megint csak több lesz a fizu, mintha gyerek nélkül dolgoztam volna
2023. febr. 11. 10:58
43/94 anonim válasza:
Igen. Ez nekem is feltűnt h elkönyveli h a férje tartja el, holott neki is van bevétele.
De tudod ha nap mint nap sulykolják beléd h egy csicska vagy és ameddig az én kenyeremet eszed.... Akkor előbb utóbb elhiszed h tényleg!
Az meg hüle aki hagyja!
2023. febr. 11. 11:01
44/94 anonim válasza:
Szerintem meg ha a gyakorin vitázás helyett, mindenki fogna egy fakanalat akkor mégtöbb ideje jutna mindenre. Ja igen és az amúgyis dolgozó férjnek is kevesebb dolga lenne.
2023. febr. 11. 11:02
45/94 anonim válasza:
43-as, azok hivatkoznak erre, akik szerint pl. a home office nem munka, vagy éppen nem értik, hogy bizony valakinek nem kell napi 8-10 órát gürcölnie azért, hogy normális fizetést tudjon hazavinni. Volt egy kérdés pár hete, ott leírta valaki, hogy ő home office munkával is jól keres. A kérdező rávágta, hogy az csak "felesleges himihumi munka", nem igazi állás... Nagyon sokan tényleg úgy vannak, hogy van nekik valami minimálbéres munkájuk, amit utálnak, aztán a gyerek óvodás korában megy a sírás, hogy mihez kezdjenek magukkal, mert oda nem akarnak visszamenni.
2023. febr. 11. 11:03
46/94 anonim válasza:
"Szerintem meg ha a gyakorin vitázás helyett, mindenki fogna egy fakanalat akkor mégtöbb ideje jutna mindenre."
VÉGEM :DDDDD
Igen, a nőnek ez a dolga. Fogja a fakanalat, nevelje a gyereket, szolgálja ki a férjet! Ez az élet rendje!
2023. febr. 11. 11:04
47/94 anonim válasza:
Nem igazad van az a dolga hogy itt vitatkozon mindenféle hülyeségen.
2023. febr. 11. 11:05
48/94 anonim válasza:
,,,,,,,,,,
Tessék, küldök egy adag vesszőt, szórd szét a mondanivalódban.
Azt kéne már látni, hogy nem azt a világot éljük, mint az emberek az '50-es, '60-as években. Már nem az van, hogy a nőknek nem lehet életük a család mellett, nem lehet karrierjük, nem mondhatják azt, hogy fene a gyereknevelésbe, ő inkább bölcsibe adja a 2 évest és visszamegy legalább részmunkaidőbe dolgozni. Csak az a baj, hogy sokaknál ez rögzült, akár családi minta miatt, akár más miatt. Hogy igen, a nőnek a dolga otthon minden, akár főállás mellett is. A férj pedig már azért meg van dicsérve, hogyha képes a levetett szennyes ruhát a szennyes kosárba tenni, vagy ha a vacsora maradványait elpakolja egyedül.
2023. febr. 11. 11:09
49/94 anonim válasza:
Köszi nálunk kész az ebéd
Polgárpukkasztás: A férjem éjszakás műszakból hazaért 7kor (be is vásárolt) és megfőzött Arabiata penne tésztával a menü. Most meg elvitte a gyerekeket a játszóra. Szóval nagyon ráérek vitatkozni ☺️
2023. febr. 11. 11:17
50/94 anonim válasza:
36 vagyok, az én férjem alszik a gyerekkel, utána meg főz majd. 😅 Borzasztó sora van neki is….
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!