Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mennyit segít a párotok a...

Mennyit segít a párotok a babával?

Figyelt kérdés
Nektek mennyit segít párotok a babával? Nálunk tápszeres a kicsi. Megértem, hogy apuka dolgozik, de sosem alszik velünk, éjszakai etetések kizárva, ha nagyon sír, átjön megkérdezi mi a baj és megy aludni. Hétkoznap meg is értem, bàr alszik minden delutan is, de hétvégén sem jut soha eszébe, hogy egy etetést vallaljon, amíg én pihenek picit. Ha szólok neki, akkor fel van hàborodva, mert ő segít furdetni meg délutan 1-2* megeteti a kicsit, de akkor is van amikor már én böfiztetek. Egyszer azt vágta a fejemhez, hogy anya dolga éjszakázni.. igenám, de én délután sem pihenek amikor ő, max ha épp elalszik a kicsi a hasfájàs mellett.. tényleg ez a normális? Apukák, ti is válaszolhattok.
2023. febr. 11. 01:35
 51/94 anonim ***** válasza:
21%

#40! A családbarát még mindig nem azt jelenti, hogy nem kell 8 órát dolgozni, mert ott is az a teljes munkaidő. Ráadásul nem terem minden bokorban. Ami azt jelenti, hogyha hozzáadjuk a minimális fél-fél óra utazást, akkor is 9 órát van távol, ami még mindig több, mint az említett esetben.

Azt még nem is számoltam, hogy sokan tényleg nem irodában dolgoznak. Lehet, hogy az adott férj szakmájában NINCS "családbarát mh." Én például azt azért biztos nem várnám el a férjemtől, hogy adja fel a szeretett munkáját és napi 8 órában csináljon valamit, amit utál, mert gyerekünk lett. Nem, nem egyenlő azzal, hogy én is "feladtam", hogy a gyerekkel legyek otthon, mert az már ugy volt benne az előzetes tervben. A férjem pályamódosítása pedig nem. Nálam legalábbis nem.

2023. febr. 11. 11:43
 52/94 anonim ***** válasza:
0%
Mikor anyukák azon versengenek, hogy kinek a férje segít többet. Nem érziktek, hogy ez milyen káros? Mint az oviban: akkor is az én apukám a legerősebb. Élvezitek, hogy a kérdezőbe belerúghattok, hogy neki milyen szar, nektek meg milyen jó. Elég vicces ez a dicsekedés.
2023. febr. 11. 15:05
 53/94 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem a kérdezőt pont senki nem bántotta...
2023. febr. 11. 15:06
 54/94 anonim ***** válasza:
88%
52 Te valamit nagyon nem jól értelmeztél ha ez jött le a válaszokból.
2023. febr. 11. 15:14
 55/94 anonim ***** válasza:
90%

Jajj 24 ...mögöttem meg napi több száz ember ül és? 3 40kor kelek. De marha érdekes egyedül neveltem lányom mégse picsogtam. Aztán van hogy egész napozom és van hogy éjjel is megyek.

A lányom apjával is így voltam, amíg nem dolgoztam többmindent csináltam...csakhát az esetek 85 százalékában ha a nő visszamegy dolgozni is így marad. Én ezért is léptem le gyerekkel.

Egy valamire való nőt meg nem a férje tart el...ennyi erővel én meg evvel nagyzolhatnék. A legtöbb helyen meg már nem nagyon van falun se haszonállattartàs.

És kedves apuka nem besegìt, hanem csinálja a dolgát.

N 30

2023. febr. 11. 15:22
 56/94 anonim ***** válasza:
90%

55* barátnőm férje is reggeltől estig dolgozik, fizikai munka. Mégis kel néha a gyerekhez, haza ér eteti, fürdeti és vele van mert barátnőm meg megy edzésre pl.

Mellesleg nálunk is voltak állatok és érdekes apám ugyan úgy nevelt minket...

2023. febr. 11. 15:25
 57/94 anonim ***** válasza:
91%

Szerintem nem normális és sz csak rosszabb lesz tapasztalatból mondom. Nekem is ilyen volt a gyerek apja, semmi szeretet nem adott se nekem se a babának.

Én elhagytam a picsába, azóta sokkal boldogabb vagyok, az elején kellett a szüleim segítsége de már összekaptam magam.

Nyílván én hátrányból indultam mert anyagilag nem tudtam megteremgeni egyedül mindent magunknak (fiatal anya voltam, nem kaptam gyedet), de ezen kívül szépen neveltem a fiam, soha nem volt teher számomra, egyedül tudtam róla gondoskodni. Hidd el könnyebb lesz egy ilyen ember nélkül, legalább neki nem kell pattognod (nekem kellett). Jelenleg van egy nagyon normális párom, sajátjaként szereti a fiam, egy jó szakmám és egy jól fizető állásom amit home Office-ban tudok csinálni. Ennyit jelentett kilépni a szarból és azt mondani én igenis megcsinálom, teszek azért, hogy jobb legyen.

Kitartást kérdező, neked is sikerülni fog!

2023. febr. 11. 16:08
 58/94 anonim ***** válasza:
16%

Senki nem írta, hogy sütni-főzni kell napközben. Egy kicsi a nap nagy részében alszik. Olyankor kell pihenni. Kaját lehet rendelni, nagytakarítani nem kell minden nap. Ha apuka kettőre otthon van feltételezem hajnalban kel.

Soha nem kelt a párom a gyerekhez, bár nem is nagyon ébredt, mert nem raktuk az ágyunkba. Elsőperctől a saját szobájában aludt egyedül, így a mi mocorgásunk miatt nem ébredt fel állandóan.

Este vagy ő főzött vagy rendeltünk valahonnan. A szabadidejében inkább voltunk tartalmasan együtt, minthogy dolgozzunk. Hétvégén együtt kitakarítottunk pikkpakk.

2023. febr. 11. 16:09
 59/94 anonim ***** válasza:
17%
Egy baba a nap nagy rèszében nem alszik, max fél órákat. Ezt akinek van gyereke, az tudja
2023. febr. 11. 16:17
 60/94 anonim ***** válasza:
93%

"Egy kicsi a nap nagy részében alszik. Olyankor kell pihenni."

Ezt az én gyerekemnek miért nem mondta el senki babakorában?

Nem minden baba jó alvó, sőt... Kevésbé legyél ilyen korlátolt szerintem.

2023. febr. 11. 16:18

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!