Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mennyit segít a párotok a...

Mennyit segít a párotok a babával?

Figyelt kérdés
Nektek mennyit segít párotok a babával? Nálunk tápszeres a kicsi. Megértem, hogy apuka dolgozik, de sosem alszik velünk, éjszakai etetések kizárva, ha nagyon sír, átjön megkérdezi mi a baj és megy aludni. Hétkoznap meg is értem, bàr alszik minden delutan is, de hétvégén sem jut soha eszébe, hogy egy etetést vallaljon, amíg én pihenek picit. Ha szólok neki, akkor fel van hàborodva, mert ő segít furdetni meg délutan 1-2* megeteti a kicsit, de akkor is van amikor már én böfiztetek. Egyszer azt vágta a fejemhez, hogy anya dolga éjszakázni.. igenám, de én délután sem pihenek amikor ő, max ha épp elalszik a kicsi a hasfájàs mellett.. tényleg ez a normális? Apukák, ti is válaszolhattok.
2023. febr. 11. 01:35
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 91/94 anonim ***** válasza:
15%
Én is ezt mondtam neki, ha màr megakarja mondani, hogy másnak mi legyen a véleménye, akkor azt máshol tegye, mert ennek a több oldalnyi hisztinek semmi értelme nem volt
2023. febr. 12. 15:34
 92/94 anonim ***** válasza:
18%
Kár hogy nem láttam az utolsó kommentjét, mert mire feljöttem törölve lett :(
2023. febr. 12. 15:34
 93/94 A kérdező kommentje:
Hát elég érdekes irányba kanyarodtunk, de nem baj 😁 jó volt olvasni
2023. febr. 12. 17:22
 94/94 anonim ***** válasza:
84%

én úgy voltam vele, ő dolgozzon (nem 8-4ig dolgozott, 6tól 4-5-6 attól függ mennyi meló volt), én meg babázok. Nekem amúgy nagyon jófej babám volt, mert aludt kb 2 hetes korától :D

viszont, én, ha nem alszok 10 órát, használhatatlan vagyok sajnos. Az első két hétben sokat kelt éjjel, mindig én keltem, de a végére már nagyon kivoltam, zokszó nélkül kivette a kezemből, hogy aludjak. Nem sokszor, de volt ilyen - mivel hamar átaludta az éjszakát. De napközben is simán etetett, nem nyűg volt neki a saját gyereke...

2023. febr. 12. 20:27
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!