Miért kell a boltban etetni a gyereket? Miért nem lehet megvárni, míg kifizetik, és utána odaadni a gyereknek?
65
Annyi kiflit fizettem mindig amennyit kivettem a tartoból és bele tettem egy zacsiba. Az hogy a vegére 1el kevesebb lett hát van ez így,de kifizettem.
Irigylem aki megoldja ,hogy gyerek nélkül megy vásárolni!
A lényeg ha egy boltnak nem tetszik ha egy gyerek nyammog akkor nagy matricával jelezze a bejártnál. Ha megis ad a szülő a gyereknek enni szoljon az őr ,hogy nem lehet.
Teny hogy nem kell a kasszásra háritani.
Szerintem minden szülő eldöntheti hogy a gyereknek ad vagy nem. Nem ettől lesz neveletlen,hü..e felnött.
Akik szerint rendben van: vannak bizonyos állampolgárok, akik igen, ott kajáltatják a boltban a "csemetét", aztán valahogy lépnek fizetés nélkül.
Ne, pl ezért SEM. MEg mert a gyerek TUD várni, max ordít az első néhány próbálkozásnál.
74: nem kell külön matricával jelezni, ami ALAPBÓL természetes!
Azt se írják ki, hogy ne lopj, vagy ne szexelj a próbafülkében.... :-D
"Szerintem minden szülő eldöntheti hogy a gyereknek ad vagy nem"
Nem, nem döntheti el, mert nem dönthet olyan dolog használatáról a szülő, ami nem az övé, értsd már meg. Kb. minden boltban ki van írva, hogy az árut csak fizetés után lehet felbontani, és hogy ha hoztál valamit, mutasd be a kasszánál, csak a többségi büdösbunkó tesz erre.
Egyébként milyen érdekes, hogy sok szülőnek sikerül úgy felnevelnie a gyerekét, hogy nem eteti a boltban, sikerül megtanítani nekik, akkor a többinek miért nem megy? Mert nem is akarja megtanítani. Mert proli paraszt, és nem is látja, hol a probléma abban, hogy a gyerekével a kifizetetlen árut eteti.
Ha az elvvel lenne a probléma akkor gondolom ti szóltok a szerelőnek, gyógytornásznak, Kőművesnek, hogy ti fizettek inkább többet csak adjon számlát, mert hát az elvek..
Ez a nagy baj, az èn gyerekem nem eszik a boltban, de nem kezdem el prolizni azt aki enni ad a gyerekének, mert pont nem érdekel. Veletek semmi nem történik a saját eletetekben, hogy állandóan mások ‘hibáival’ kell foglalkozni? Vagy neked attól lesz jó, hogy másnak szar? Vagy az a lényeg hogy legyen min csámcsogni, mert bezzeg a többi szülő milyen hülye? Attól majd biztos jobb lesz.
A gyerek nem lesz lopós és egy 5 perces jelenet alapján konkrétan semmi információt nem tudtok meg a másikról és arról hogy hogyan neveli a gyerekét.
Ha ez megnyugtat én mindig kérek számlát.
Azért mert tudom, hogy a be fizetett áfából lesz a villany a kórházban és óvoda a gyerekek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!