Miért kell a boltban etetni a gyereket? Miért nem lehet megvárni, míg kifizetik, és utána odaadni a gyereknek?
Ez a "majd meglátod, ha gyereked lesz" duma tipikusan azok gyenge visszavágása, akik folyamatosan kudarcot vallanak a gyereknevelésben.
Persze ha olyannak szólnak be, akinek igenis van gyereke, és érdekes mód náluk ilyen nem fordult elő, akkor jön a "ja, persze, mert te tökéletes vagy"
Én elfogadom, hogy valaki így NEM neveli a gyerekét, az ő problémája (meg a gyerekéé), de nehogy már kifordítsuk magából a dolgokat, és úgy csináljunk, mintha ez lenne a normális, és az a rossz szülő, aki ráhagyja a gyerekre, hogy mindig az legyen, amit akar.
Azért mert ha úgy esik én magam is megbontom a vizet.
Egyszer vittem, mert előtte hiába kínáltam, nem kellett.. ha mi gyerekkel megyünk akkor amiatt, mert fél/ egésznapos “program”
Szóval nincs az hogy addig nem megyünk be., amig nem eszed meg (2 éves)
Aztàn akkor meg ment a kameranézés, hogy tyleg már korábban vásárolt terméket fogyaszt a gyerek.
Amúgy már nagyon ritka, de ha kell és oka van, akkor adok neki…aminek az oka nem a hiszti..
Ennyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!