Miért kell a boltban etetni a gyereket? Miért nem lehet megvárni, míg kifizetik, és utána odaadni a gyereknek?
101-es, szerintem minden kiírás nélkül rászólhat a boltos vagy a biztonsági őr. És ha nem tetszik a kedves vevőnek, akkor húzhat el a jó büdös izébe. Ha többet nem jön ide, annak mindenki csak örülni fog a boltban.
Szóval, kérdező, én emelt hangon (hogy más is hallja) rászólnék. Ha veszekedni kezd, abba ne állj bele, hagyd ott és kész.
Ennek annyi előnye lenne, hogy a kollégáid látják, hogy nem nézted tétlenül a helyzetet.
#101 van ahova ki van írva.
Az áthúzott fagyis piktogramm meg kB minden bolton ott figyel és az nem csak annyit jelent hogy fagyizni tilos...
(jelzem minden buszon is ott van legalább 2 nyelven hogy ne egyél, de mindenki természetesnek veszi hogy a buszon majszolja a rántotthúsos szendvicset)
101-es ne haragudj de azt komolyan ki kell plakátolni felnőt embereknek,hogy ami nem a tied nem eszed meg?
Egyébként minden boltba elérhető a vásárlói tájékoztató.Amiben az is le van írva mi számít lopásnak,rongálásnak.
De komolyan, milyen életetek van nektek?
Órákig vásárolgattok?
Nekem a nagybevásárlás egy négytagú család számára egy, max. másfél óra. De pont nagybevásárlásra nem vinnék kisgyereket. Ha meg elmegyünk a sarki boltba, az negyedóra. Föl se merül, hogy egyen-igyon. Csak a macera lenne vele.
Aki meg nem tudja kire hagyni, ott meg eszerint egyedülálló a szülő. Akkor mondjuk egy felnőttre + egy negyedannyit se evő kisgyerekre kell bevásárolni. Ott a nagybevásárlás nem is értelmezhető fogalom. Fél órán belül egy kisboltban mindent megveszel. A nagybevásárlás azt jelenti, hogy van minimum két kamasz gyereked, akik többet esznek, mint te.
Órákig tartó bevásárlásnál egyébként sem az éhség-szomjúság a kritikus pont, hanem hogy elunja magát a gyerek és nyűgös lesz - teljesen érthető módon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!