Miért kell a boltban etetni a gyereket? Miért nem lehet megvárni, míg kifizetik, és utána odaadni a gyereknek?
Neten vannak tök jó videók arról, hogyan lehet egy unatkozó vagy rohangáló kisgyereket kreatívan bevonni a vásárlásba. Segíthet pl. kiválasztani a zöldségeket, bepakolni az almát a zacskóba, ő teheti be a kosárba, most ehhez a részleghez megyünk, most vegye le azt a polcról, segíthet pakolni a kasszánál stb. Kaphat jutalomként egy csokit/pogácsát/bármit, amit a fizetés UTÁN megehet.
Biztosan nem működik mindig minden gyerekkel, de esetenként nagyon jól beválhat.
Nálam mindig van a tasiban egy kis keksz vagy ropi. Ha boltban nyűgös a másfél éves, abból adok neki. Nálam is annyit látnál, hogy idézlek"zabáltatom a pulyát", közben már kifizettem egy korábbi vásárlásnál.
Na jó étvágyat az ebéded megzabálásához, minden jót!
Megnézem mikor mész a hiperbe és viszel a beföttet amit nem akartál mevenni de eltörted és közlöd akasszánál ,hogy huzza le és itt hagyom!
Életszerű🤣
Nézd, ezt egy prolival sosem fogom megértetni, mert aki proli, az magát nem látja annak és nem fogja megérteni a dolog miértjét, akkor sem, ha hozol rá 100 másik példát, miért nem használunk olyan dolgot, amit nem vettünk még meg.
Én soha nem adtam oda a gyereknek semmit a boltban, igaz, van eszem, és nem éhes gyereket vittem a boltba, illetve nem mentem órákig tartó bevásárlásra kisgyerekkel. Volt néha egy kis kezdő hiszti, de megtanulta, hogy csak akkor eszünk meg valamit, ha ki van fizetve, most oké, hogy egy 1 éves nem érti, de egy 2-3 éves már igen.De 1 évest, ismétlem, nem viszek éhesen nagybevásárlásra.
Viszont, csak ismételni tudom magam: aki proli, az úgyem fogja magáról elismerni soha.
56
Ez jó csak mielött bolba mész szólsz minden alkalommal az őrnek ,hogy van nálad egy csomag ropi,keksz,pogi...?
Mert ha nem akkor már jogosan hihetik lopásnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!