Miért van mondatban egyre több kancsi szemű kis gyerek? Mi okozza? Ha a 12 uh genetikai kombinacios teszt kimutatja hogy minden rendben van a babával utána lehet még baja a gyereknek?
A masik kérdésem.
Fújtam torkomba 2x torokfertőtlenítőt amibe van gyulladás csökkentő is, kimutatja majd az ultrahang és teszt ha ettől baja lett a gyereknek?
Miért van mondatban egyre több kancsi szemű kis gyerek? Mi okozza?
Nem tudom. Melyik mondatban van?
Ha a 12 uh genetikai kombinacios teszt kimutatja hogy minden rendben van a babával utána lehet még baja a gyereknek?
Lehet.
A masik kérdésem.
Fújtam torkomba 2x torokfertőtlenítőt amibe van gyulladás csökkentő is, kimutatja majd az ultrahang és teszt ha ettől baja lett a gyereknek?
Nem
A 12 heti uh csak néhány, de nagyon komoly betegséget tud szűrni. Viszont rengeteg egyéb betegség létezik, ami akár élettel összeegyeztethetetlen. Ne akarj utáni járni mennyi van... De ezeket a tudomány jelenlegi állása szerint nem lehet szűrni.
Kancsi? Mármint kancsal? Korábban is volt sok, a különbség az hogy ma már rengetegen veszik komolyan a gyermekük fejlődését, akkor is ha látszólag minden rendben és pl viszik 1 éves kor körül szemészhez, ahol kiderül hét hogy szüksége van szemüvegre. Viszont nem ez a legrosszabb ami egy kisgyerekkel történhet...
Drog, alkohol, egészségtelen eletviletel, cigi, stressz srb stb.NEM MINDEN GYEREKNEL ez jatszott kozre, de az tuti, hogy sokan a szulok felelotlensege miatt szenvednek!
Tegy meg mindent (észszerű hatarokon belul), hogy egészséges legyen. Sajnos ez sem 100% de a lelkiismereted tiszta lesz. Egyebkent az orokletes, hozott genek is szerepet játszanak nyilvan.
1 év alatti babánál a kancsalság ne ijesszen meg!
Még túl gyengék a szemizmok, csak erről van szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!