Miért kell a boltban etetni a gyereket? Miért nem lehet megvárni, míg kifizetik, és utána odaadni a gyereknek?
91
Akkor majd te vakarsz össze ugye?
Rendszeresen ájulok
92 Ha rendszeresen elájulsz, akkor alap, hogy mindig van nálad víz, nem?
Ha egyszer elfelejtesz vinni és kinyitod a boltit fizetés előtt azért, mert rosszul vagy, az teljesen érthető. De gondolom, nem úgy állsz hozzá, hogy á, minek vigyek vizet, úgyis boltba megyek, van ott is, ha kell.
Ha rendszeresen ájulsz es tudsz róla az pont jó indok hogy legyen nálad saját víz.
Volt hogy én is rosszul voltam, leültem a próbafülkékhez, elővettem a táskám ól a saját vizem, bekaptam egy saját tictacot, megvártam amíg jobban leszek és folytattam a dolgomat, eszembe se jutott elkezdeni a boltban lévő cuccokat bontogatni.
Ha rendszeresen elájulsz, akkor jó lenne kiderítened ennek okát, és rendbe hozni magadat.
Aki rendszeresen elájul, annak a szervezete aligha tekinthető egészségesnek.
"Azért mert ha úgy esik én magam is megbontom a vizet."
Na, erről beszélünk. Ha egy felnőtt ember sem bírja ki fizetésig, mit várunk a gyerekével kapcsolatban?
Én se adok semmit a gyereknek fizetés előtt.Ha megkérdezi megeheti-e elmagyarázom neki, hogy majd azután ha kifizettük a kasszánál mert még nem a miénk.3 éves lesz de sose hisztizett ez miatt.
Kereskedelemben dolgozok és volt mikor a banánt adták a gyereknek mert éhes,majd a banán héját anyuka szépen felrakta nekem a szalagra. Aztán még ő volt felháborodva mikor megkérdeztem mit csináljak vele.Erre nekem esett,hogy minek dolgozok ott ha le se tudom mérni.Én meg szépen megkértem,hogy fáradjon vissza és hozzon egy pont olyan súlyú banánt mint amit a gyerek megevett. Sokan írják,hogy oda adom egye meg úgy is kifizetem. De vajon a biztonsági őr vagy a bolti dolgozó honnan lehet biztos benne,hogy valóban ki lesz fizetve.Mert ha szólni mernek,hogy nem lehet megenni míg nincs kifizetve még a szülő van felháborodva.Azok akik engedik,hogy fizetés előtt megegye bele se gondolnak,hogy bizony az nem az ő tulajdonuk míg nincs kifizetve és ha szólnak nekik az teljesen jogos.
Igen! És akkor én vagyok az embergyűlölő.
"De vajon a biztonsági őr vagy a bolti dolgozó honnan lehet biztos benne,hogy valóban ki lesz fizetve.Mert ha szólni mernek,hogy nem lehet megenni míg nincs kifizetve még a szülő van felháborodva."
De akkor miért olyan nehéz szabályzatba foglalni a boltban evés tiltását, majd kirakni látható helyre, hogy kedves vásárlóink, a termékek fizetés előtti fogyasztása tilos? Így látnák és nem csinálnák, aki pedig mégis, arra nyugodtan rá lehet szólni, van mire hivatkozni, és ha megsértődik, az ő baja, legközelebb már nem fogja csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!