Miért kell a boltban etetni a gyereket? Miért nem lehet megvárni, míg kifizetik, és utána odaadni a gyereknek?
Én sem értem. Alap dolog lenne, hogy amit még nem fizettem ki, azt nem fogyasztom el - a gyerek sem.
Ebben igenis szigorúnak kell lenni. Egy gyerek sem hal bele, ha kivárja a vásárlás végét. El kell magyarázni neki, hogy mit szabad és mit nem. Mi is megértettük gyerekként, hogy a pénztártól távozás után szabad megenni, nem lett ebből semmi bajunk.
De amíg nem a tiéd, nem a gyereké, azt miért kell odaadni megenni?
Ha veszel egy kocsit, akkor előtte elmész vele munkába meg boltba, mert hát úgy is kifizeted?
A gügyögéssel nem lenne bajom sem nekem, sem a feletteseimnek.
A bolt az bolt. Akkor ennyi erővel kenj neki ott egy vajaskenyeret, vagy ha már úgy is kifizeted, akkor szólj a dolgozóknak, hogy kapcsolják be az akciós indukciós főzőlapot, mert káposztát töltesz, a kölök meg éhes, hát úgy is kifizeted. Ha már ott vagytok.
Akkor abba is álljunk bele amikor a sok okos felnött le ver egy üveget,tejfőlt.... eltörik.
Kifizetitek a végén???? NEM!!!!
Ott marad majd jön a takarító és rendbe teszi!te szépen tovább sétálsz és sunnyogsz!
49
Sose eszek boltban pedig én is ettem gyerekként!
Inni max akkor ha csuklok mert azt nem búmírom még 30 percig amíg végzek mert a kasszás nagyon lassú.
Létezik gondatlan és szándékos károkozás.
A szándékosat mindig jobban bűntetik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!