Mások szerint is nevetséges és beteges, ahogy a tudatos gyerektelenek az állataikról úgy beszélnek, mintha a gyermekeik lennének, és magukat szülőnek nevezik?
61, pont ezt magyarázom én is!
Nem állítom soha, hogy az állathoz ne lehetne ragaszkodni. De amikor totális a konolyan anyának, édesanyának nevezi magát az, aki macskát vesz, az több a soknál. Nyilván, mivel ember gyereke nincs, nem érzi tökéletesen a különbséget a két érzés közt, de azért egy minimális józan ész is elég ahhoz, hogy valaki belássa: a gazdi nem édesanya.
Édesanyának lenni az egyik legszebb, legszentebb dolog a világon.
Meg tudod cáfolni?
Kipróbáltad?
Az örökbefogadó anya is édesanya.
De ő is ember gyereket nevel, nem kutyát.
"Édesanyának lenni az egyik legszebb, legszentebb dolog a világon."
Számodra. Ez a lényeg. Nincs azzal baj, ha te így gondolod. Objektívan viszont ezt nem lehet kijelenteni. Azok számára, akik akarnak gyereket, valóban ez a legszebb dolog. Ez viszont nem jelenti azt, hogy minden más invalid ehhez képest és mindenkibe bele kell állni, aki mást tekint fontosabbnak.
Meg most ezen fennakadni, hogy anyukának nevezi magát az illető... Ez csak egy szó. Kit érdekel? Azzal poénkodnak, amivel akarnak.
Ez a poszt is szembe jött velem.
Szerintem beteg, nagyon. De alatta a kommentek is.
Amikor a nő azt írja, hogy anya vagyok, stb, az csak vicc? Nem úgy tűnik.
Nem anya vagy, GAZDI!!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!