Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mások szerint is nevetséges...

Mások szerint is nevetséges és beteges, ahogy a tudatos gyerektelenek az állataikról úgy beszélnek, mintha a gyermekeik lennének, és magukat szülőnek nevezik?

Figyelt kérdés

2022. máj. 18. 08:47
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ❯❯
 91/105 anonim ***** válasza:
68%
Szerintem érdemes ezt a vitát már lezárni. Biztos mindkét "tábornak" megvan a maga igaza. Néhány héttel ezelőtt egy kérdésnél a gyerekellenesek csoportja hordta le mindennek a gyerekeket, anyákat. Mindenkinek tiszteletben kellene tartani a másikat. Mostanában úgy látom nagyon "divatos" kérdéskör ez. Nem értem miért kell ezzel ennyit foglalkozni. Mindenkinek magánügye, hogy mit csinál az állataival, vállal gyereket, vagy nem vállal. Ez a gyűlölködés, ami sokszor itt is megy, egyszerűen borzalmas.
2022. máj. 20. 10:53
 92/105 anonim ***** válasza:
70%
Igen. Hihetetlen milyen stílusban kommunikálnak itt felnőtt nők/férfiak sokszor.
2022. máj. 20. 11:06
 93/105 Eny:3 válasza:
71%
Persze nyílván találkozhatunk ezzel a jelenséggel, mindenkinek a szíve-joga a saját állatkájával, gyerekével úgy beszélni és bánni, ahogy akar( itt konkrétan a témához kapcsolva értem) változtatni amúgy sem tudunk a helyzeten , de én állathoz való túlzott gügyögést is pont annyira irritálónak találok , mint mikor valaki a gyerekével teszi ugyanezt. Mellesleg nagyon szeretem az állatokat, kevés kivétel van , amire azt tudom mondani, hogy nem szimpatizálok annyira vele, ezek ellenére nem viszem túlzásba a rajongást szavak terén, de szeretem kimutatni én is. Mellesleg ismerek sok tényleges szülőt, akinek bár van gyereke és/vagy megtapasztalta a gyereknevelést , mindezek ellenére a háziállattal a kérdésben említett módon bánik, szerintem nem gyerektelenség kérdése, hanem inkább beállítottság és személyiség és a benne lévő szeretet ilyesfajta kimutatásának formája ( akinél van, hogy ridegebb és van akinél meg túlzó). Amúgy sok gyermeket nevelő szülőt sem kéne szülőnek nevezni vagy inkább beteges annak beállítani őket! :D Kérdésre a válasz lényegében, hogy szerintem az embereknek vannak ennél sokkal betegesebb dolgai, el kell engedni , mindig vannak olyan emberek , akik számunkra jellemben bosszantóak , én a momzillákkat ( földhözragadt anyatigris) sokkal irritálóbbnak találom, mint pl azt, aki a kutyáját a gyerekének tekinti.
2022. máj. 20. 11:11
 94/105 anonim ***** válasza:
63%

Nem értem a gyerekesek minek foglalkoznak folyton a gyerektelenekkel. Nincs jobb dolgotok? Érdekes módon a másik oldalról nem látok ilyen acsarkodást. Oké, most ezt a Gyerekmentes övezet face oldalt belinkelted, de eddig erről sem tudtam, nem jött soha szembe. Szóval erről az oldalról is egy felháborodott gyerekes miatt kellett tudomást szereznem...

Nyugi. Mindenki annak nevezi magát, aminek akarja. Max mások hülyének nézik, de az az ő dolga. Olyat leírni meg, hogy legszebb, sőőőt legszentebb dolog a világon édesanyának lenni... Ugyan már. Neked igen, mást meg nem érdekel. Minden gyerek csak a saját anyjának egy csoda, másoknak full érdektelen.

2022. máj. 20. 20:12
 95/105 anonim ***** válasza:
92%

Nekem nem szimpatikus dolog, de mivel senkinek nem ártanak vele és szeretik az adott álltot/állatokat, így végül is több a pozitív, mint negatív kivetnivaló ezzel kapcsolatban.

Én ugyan tudatosan vagyok gyermektelen, de ha lesz is háziállatom (kacsa lenne amúgy :) ), nem tervezem gyerekemként tekinteni rá. Szeretni fogom, de nem szeretnék crazy cat lady lenni :D

Mindenki hagyja élni a másikat, amíg az másokat nem károsít meg véleményem szerint.

2022. máj. 25. 23:17
 96/105 anonim ***** válasza:
82%

Ugyanezt mondom, mint a kedves 95-ös - 1 gyerekkel, 3 kutyával és 1 macskával.

Élni és élni hagyni!

2022. máj. 25. 23:51
 97/105 anonim ***** válasza:
100%
95-ös, a kacsát nagyon ajánlom háziállatnak! Nekünk is van, mert a gyerek kívánsága volt. Irtó cuki. Jobban ragaszkodik hozzánk, mint a kutyánk. Sosem gondoltam volna, hogy egy kacsa ennyi szeretetet tud adni.Mindenhová követi a gyereket. Szokta is neki mondani "gyere ide anyához". :) Persze nem gondolja komolyan. :)
2022. máj. 26. 08:35
 98/105 anonim ***** válasza:
32%
Nàlam a cica családtag. Viszont, a kölyköket ki nem àllhatom.
2022. jún. 5. 13:23
 99/105 anonim ***** válasza:
18%
Mert beteg agyúak vagytok.
2022. jún. 5. 14:02
 100/105 anonim ***** válasza:
69%
Egyik rokununk, miután megszületett a gyerekünk, mindenre azzal kontrázott, hogy az ő "kutya-gyereke" is így meg úgy. Eléggé nevetséges volt. Inkább ne mondott volna semmit válaszul. Mert amúgy alapvetően nem is neki mentek az üzenetek.
2022. nov. 8. 11:41
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!