Mások szerint is nevetséges és beteges, ahogy a tudatos gyerektelenek az állataikról úgy beszélnek, mintha a gyermekeik lennének, és magukat szülőnek nevezik?
Nem értem a gyerekesek minek foglalkoznak folyton a gyerektelenekkel. Nincs jobb dolgotok? Érdekes módon a másik oldalról nem látok ilyen acsarkodást. Oké, most ezt a Gyerekmentes övezet face oldalt belinkelted, de eddig erről sem tudtam, nem jött soha szembe. Szóval erről az oldalról is egy felháborodott gyerekes miatt kellett tudomást szereznem...
Nyugi. Mindenki annak nevezi magát, aminek akarja. Max mások hülyének nézik, de az az ő dolga. Olyat leírni meg, hogy legszebb, sőőőt legszentebb dolog a világon édesanyának lenni... Ugyan már. Neked igen, mást meg nem érdekel. Minden gyerek csak a saját anyjának egy csoda, másoknak full érdektelen.
Nekem nem szimpatikus dolog, de mivel senkinek nem ártanak vele és szeretik az adott álltot/állatokat, így végül is több a pozitív, mint negatív kivetnivaló ezzel kapcsolatban.
Én ugyan tudatosan vagyok gyermektelen, de ha lesz is háziállatom (kacsa lenne amúgy :) ), nem tervezem gyerekemként tekinteni rá. Szeretni fogom, de nem szeretnék crazy cat lady lenni :D
Mindenki hagyja élni a másikat, amíg az másokat nem károsít meg véleményem szerint.
Ugyanezt mondom, mint a kedves 95-ös - 1 gyerekkel, 3 kutyával és 1 macskával.
Élni és élni hagyni!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!