Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerintetek is csúnyák ezek a...

Szerintetek is csúnyák ezek a nevek? 22/l

Figyelt kérdés

Lány név: Kincső,Zselyke,Nikolina,Katerina,Léda,Adél,Berta,Karolina,Dalma,

Janka,Helga, Hédi,

Fiú név:Csongor,Levente,Máté,Soma,

Zoárd

ma 08:25
1 2
 1/17 A kérdező kommentje:

A Nikolinát becézve gondoltuk használni mint Niki...

A Katerinát meg mint Kata...

ma 08:26
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Nekem van ami tetszik közülük, van ami nem, de a többség szerintem teljesen vállalható. :)
ma 08:31
 3/17 anonim ***** válasza:
14%

A Zselyke annyira ocsmány, hogy egy randa kis gnóm lánykát tudok elképzelni hozzá, egy még randább, zsíros, korpás hajú, bibírcsókos, kövér, szőrös, büdös anyuka mellé, aki mellett ott virít egy kirohadt szájú, hatalmas hassal rendelkező, szintén korpás, de kopaszodó, a 3 hajszálát oldalra fésülő, anyagilag impotens, mindenre alkalmatlan apukával. Ez a Zselyke.

A többi tök oké.

ma 08:31
 4/17 anonim ***** válasza:
50%

Van közte csúnya és van ami nem

nekem csúnya: Kincső, Zselyke, Nikolina, Katerina, Hédi, Helga

Zoárd

a többi elmegy

ma 08:35
 5/17 anonim ***** válasza:
100%

Ez teljesen szubjektív, ami nekem nem szép az lehet neked az. De ha már kérded.

Szerintem nem szép: Nikolina, Katerina, Léda, Berta, Karolina, Helga, Zoárd

ma 08:37
 6/17 A kérdező kommentje:

Próbálok nem tömeg nevet keresni mint például a Anna,Zoé, Dominik..

De nekem valamiért lány nevet könnyebb választani mint fiút.

ma 08:41
 7/17 anonim válasza:
84%
Mi ez az összeállítás, mintha random választottál ki néhányat, hogy szidjuk milyen csúnyák vagy mi értelme a kérdésnek ha amúgy se ezeket adnád?
ma 08:48
 8/17 anonim válasza:
100%
1.Kérdező, akkor már miért ne legyen Nikoletta vagy Nikolett? Ezek sokkal szebbek mint a förtelem Nikolina...Elsőre mindig Nikola Tesla jut eszembe. Erőltetett férfinévből női név hatást kelt. Számít, hogy extravagáns legyen a neve? Nem attól lesz egyedi...Sok nem tögmeg név van ami normálisabb.
ma 08:50
 9/17 anonim válasza:
100%
3.Ennyire ne utáld már a Zselykéket...én Zselyke vagyok és szeretem a nevem és sokan dícsérték eddig. Amit itt össze hordtál az erősen túltolt utálat...
ma 08:51
 10/17 anonim ***** válasza:
62%
Nekem ebből az Adél és a Zoárd a csúnya. A többi elmegy, max nem adnám. A Hédit nagyon szeretem, listás is volt, de a galád harmadik gyermekem fiú lett. :)))
ma 08:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!