Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerintetek is csúnyák ezek a...

Szerintetek is csúnyák ezek a nevek? 22/l

Figyelt kérdés

Lány név: Kincső,Zselyke,Nikolina,Katerina,Léda,Adél,Berta,Karolina,Dalma,

Janka,Helga, Hédi,

Fiú név:Csongor,Levente,Máté,Soma,

Zoárd

febr. 1. 08:25
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
78%

Nekem csak fiaim vannak, de ha lány lett volna, Katerina lett volna, nekem nagyon tetszik.

Ízlésről vitatkozni szerintem felesleges. Semmit nem tudsz mondani, amitől én ne találnám szépnek ezt a nevet. Értem, hogy neked nem tetszik, meg sokaknak sem, de attól szerintem még szép és ezt választanám.

febr. 1. 12:56
 22/43 anonim ***** válasza:
50%
3-as, kezeltesd magad, szánalmas vagy
febr. 1. 13:36
 23/43 anonim ***** válasza:
49%

Nekem sem tetszenek. A Kincsőben zavar az az ő a végén. A Zselykéről mindig egy csokor petrezselyem jut eszembe, illetve olyan becézés-jellege van a -ke miatt. Mintha a suó töve Zsely lenne, úgy meg nem tudom hova tenni. Az összes fűszernév egyébként taccsra vág, a Bors, Fahéj és társai (jó, hogy nem Kurkuma, Édeskömény, Szegfűszeg).

A Nikolina helyett jobb csak simán a Nikol, az menő és lehet Nikinek hívni, a végére már nem kell semmi.

A Karolina számomra mindig valami bigott, vallási fanatikus hátteret sejtet, vagy nagyon konzervatív, begyöpösödött szülőket. Hasonló még a Jozefina, Skolasztika.

A Csongorról a Csongor ès Tünde jut eszembe, akkor már inkább Zsombor. A Zoárd fertelmes, benga nagy szőrös, alkoholista állatnak képzelem.

Amit én utálok, az a Csenge és a Csengele. Mint egy csengő, ami csilingel, mint a 100 éves falusi kendős néni ahol félreveri a harangot a düledező kápolnában.

febr. 1. 13:59
 24/43 anonim ***** válasza:
26%

#11. A Helka milyen név? Vagy leírtad?

Nekem ezek közül a lány nevek közül a Katerina nagyon tetszik, bár a mi vezeték nevünkhöz nem illene. (Szerintem az is sokat számít.)

A fiú nevek közül a Soma tetszik.

febr. 1. 13:59
 25/43 anonim ***** válasza:

Ezek nem is annyira csúnyák. Mondjuk a Nikolina nem tetszik, a Zselyke meg elég felkapott lett az utóbbi években, és sokak rondának tartják.

A Csongor kifejtett tetszik, a kisfiamnak is ez a neve. A Levente is elég tucat név lett.

febr. 1. 14:16
 26/43 anonim ***** válasza:
47%

Számomra a Zselyke, Berta és a Zoárd nagyon csúnya. A Kincső, Janka és a Csongor sem igazán tetszik.

A Katerina, Dalma és a Hédi kimondottan tetszenek.

febr. 1. 14:31
 27/43 anonim ***** válasza:

#24es nem írtam el, magyar eredetű, egy balatoni rege tündérneve 😊

[link]

febr. 1. 16:20
 28/43 anonim ***** válasza:
23. .....igaz, hogy ízlések és pofonok, de a Csenge az egyik legszebb lánynév a manapság felkapottak között, viszont qrvára kíváncsi lennék akkor már a te nevedre, biztos valami nagyon ötletes Éva, Marika vagy Editke-féle gyönyörűség...
febr. 1. 16:38
 29/43 anonim ***** válasza:
28,as nem a 23 vagyok, de szerintem az általad felsoroltak ezerszer szebbek mint egy Csengike....én rosszul vagyok tőle. Csengőcske
febr. 1. 16:46
 30/43 anonim ***** válasza:
73%

Fiúnevek: Levente, Máté, Soma tömegnevek, a másik kettő pedig: Zoárd furcsa és negatív jelentésű, a Csongor miatt pedig lehet, hogy szivatni fogják, amikor a Csongor és Tündét tanulják. A Máté és a Soma amúgy nem rossz, annak ellenére, hogy gyakori.

Lánynevek közül a Zselyke, Dalma és Kincső tömegnevek. A többi nem gáz, kivéve a Nikolinát, az borzalmas! Mint egy nikotintapasz márkaneve.

febr. 1. 17:18
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!