Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerintetek is csúnyák ezek a...

Szerintetek is csúnyák ezek a nevek? 22/l

Figyelt kérdés

Lány név: Kincső,Zselyke,Nikolina,Katerina,Léda,Adél,Berta,Karolina,Dalma,

Janka,Helga, Hédi,

Fiú név:Csongor,Levente,Máté,Soma,

Zoárd

febr. 1. 08:25
1 2 3 4 5
 41/43 anonim ***** válasza:
36%

A felsorolt lánynevek közül nekem csak a Berta meg a Janka a konkrétan csúnya, a fiúnevekből meg csak a Zoárd. A többiből van, ami nekem nem tetszik, de azért elmegy, és van olyan is, ami kifejezetten tetszik, sőt, adtam is volna.

Ez az egész annyira egyedi ízlés kérdése, mert van, akinek meg pontosan az fog tetszeni, ami nekem nem, és fordítva. Vannak megosztó nevek, ahol kb. fele-fele, akinek tetszik meg akinek nem, ilyen például a Zselyke szerintem, maximum akkor gondolnám meg egy bizonyos név adását, ha nagyon egybehangzóan nem tetszik az embereknek. Egyébként pedig adjátok azt, ami nektek tetszik, és ami illik a vezetéknévhez is.

febr. 4. 12:57
 42/43 anonim ***** válasza:

Számomra egyik lány név sem tetszik és mind elég gyakori is legalábbis felénk...

Olívia, Alíz, Evelin, Panka, Petra esetleg?

Fiúnál a Levente, Máté, Soma szépek viszont mind felkapott szintén...

febr. 6. 13:32
 43/43 anonim ***** válasza:
Karolina,Helga,Léda tetszik.
febr. 14. 21:53
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!